10 milliárd forintos élelmiszeripari beruházás Kiskunfélegyházán

10 milliárd forintos élelmiszeripari beruházás Kiskunfélegyházán

A beruházás eredményeként magyar alapanyagot hasznosító napraforgómag-feldolgozó üzem épül.

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Évi 210 millió liter étolajat készítenek majd

"Állami támogatással 10 milliárd forintos élelmiszeripari beruházás kezdődik Kiskunfélegyházán" - jelentette be Szijjártó Péter a kiskunfélegyházi NT Kft. beruházását.

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy a részben zöldmezős, részben kapacitásbővítő beruházás 55 munkahelyet teremt Kiskunfélegyházán. Az NT Kft. napraforgómag-feldolgozó üzeme évente 450 ezer tonna napraforgómagot dolgoz majd föl, és 210 millió liter étolajat készíthet szinte teljes egészében magyar alapanyagból. A termékek 60 százalékát külföldön értékesíthetik.

Aktuális álláshirdetések

A magyar gyáriparba jelenleg is számos területen keresnek dolgozókat országszerte:

Állások gyártás területen, beleértve minden gyártási területet: több mint 1200 álláslehetőség

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több mint 2500 állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. 

A több mint 1200 féle fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

További rövid hírek