Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházásba kezd Szolnokon. A fejlesztés 8 milliárd forintból valósul meg, amihez a cég egymilliárd 360 millió forint állami támogatást kapott.

A beruházásnak köszönhetően nemcsak megduplázódik a gyár termelési kapacitása, hanem 110 új munkahely is létrejön a városban. A cégnek jelenleg 92 ember dolgozik, akik főként a papíriparban jelentős tapasztalattal rendelkező szolnoki lakosok.

A papíripar termelési értéke tovább növekszik, az ágazatban 2019 februárjában az alkalmazottak száma több mint 20 százalékos emelkedés után mintegy 16 500-ra emelkedett.

A szolnoki fejlesztés következtében a vállalat termékeit innentől kezdve Romániába, Szlovákiába és a térség más országaiba is szállítják majd.

110 új munkahely Szolnokon

Érdemes a pályázati lehetőségeket és az álláshirdetéseket folyamatosan figyelnünk:

- a Profession.hu-n rengeteg álláshirdetés vár ránk,

- Budapesten jelenleg is több ezer pozícióra keresnek munkatársat,

- általános iskolai végzettséggel itt találhatunk munkát,

- szakiskolai képzettséggel ezekből a hirdetésből válogathatunk,

- érettségivel a zsebünkben ezeket az álláslehetőséget nézhetjük át,

- főiskola végzettséggel pedig az alábbi állásokra pályázhatunk.

Pályamódosítás

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk bármilyen állást is szeretnénk a meghirdetett álláslehetőségekre, ezért mindig frissítsük azt, vegyük igénybe hozzá a Profession.hu önéletrajz-készítője segítségét!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala