Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter úgy fogalmazott: "A világgazdasági helyzet ellenére beruházási rekordot ért el tavaly az ország, a bruttó hazai terméket illetően a világon a 11. legnagyobb exportteljesítményt nyújtotta. Mindebben nagy szerepet kapott a 170 ezernél is több embert foglalkoztató autóipar, amely a magyar feldolgozóipar 30 százalékát adja." 

"A Flextronics most induló, 8,9 milliárd forintos fejlesztésével 120 új munkahelyet hoznak létre, ez 80 magasan képzett munkaerőt is jelent. Csúcstechnológiai autóipari terméket gyártanak majd, ami nemcsak adatokat fogad és dolgoz fel, de támogatja a negyedik szintű, csaknem teljesen autonóm járműveket is" - ismertette Péter Ágota, a Flextronics International Kft. alelnöke.

Hangsúlyozta továbbá, hogy a terméket Budapesten tervezték, Zalaegerszegen készül a prototípusa és 2023-tól indulhat el a tömeggyártása, vagyis a teljes folyamat Magyarországon zajlik. 

Kapcsolódó álláshirdetések

A Flextronics jelenleg is több mint 50 különböző lehetőséggel várja az álláskeresőket.

Ha az autógyártás területén szeretnénk munkát vállalni, érdemes körülnéznünk a győri AUDI, a veszprémi Valeo, a miskolci Bosch csoport állásai között is.

Mérnökként több mint 900 állás közül válogathatunk országszerte, a kifejezetten friss diplomásoknak és pályakezdőknek szánt munkalehetőségeket itt találjuk, míg a senior, 5-10 év tapasztalattal rendelkező mérnököknek szóló hirdetések erre vannak. 

Állások gyártás területen, beleértve minden gyártási területet: több mint 1700 álláslehetőség

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala