Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Már állnak a beruházás második ütemében készülő épületek a Samsung SDI gödi telephelyén. A dél-koreai vállalat elektromos autók (electric vehicle, EV) számára akkumulátorokat gyártó globális gyártási háromszögének magyar pillérében 1,2 milliárd euró értékű beruházással 1200 új munkahely jön létre, és jelentősen emelkedik az akkumulátorcella-gyártás volumene.

1200 új munkahely a gyártásban - munka, gyártás, Göd

Az több mint hét évtizedes múltra visszatekintő Samsung csoport tagjaként a Samsung SDI közel 20 éve gyárt különböző méterű, típusú és felhasználási célú akkumulátorokat és energiatároló rendszereket. A járműiparból a legfontosabb partnerek között találunk számos vezető európai autógyártót, melyek hibrid, plug-in hibrid (PHEV) és teljesen elektromos (EV) modelljei számára is beszállítanak, több mint 24 000 fő foglalkoztatásával.

A 2016-ban bejelentett gödi akkumulátorcella-gyártó üzemben 2018-ben kezdődött a termelés, a korábbi tv-képernyő gyár átalakítása után. A most bejelentett második lépcsőben ez a gyártókapacitás bővül majd jelentősen, az 1,2 milliárd forint értékű beruházással továbbá 1200 új munkahely is létrejön.

A Samsung SDI volt az első kiemelkedő szereplője a hazai elektromobilitási ágazatnak, hiszen beruházási döntésével felhelyezte a világtérképre, más jelentős ázsiai piac szereplők figyelmét is Magyarországra irányította, így az elmúlt években olyan jelentős gyártók, mint az SK Innovation, a GS Yuasa vagy a Shinheung is hazánkban hozták létre európai központjukat.

Pályamódosítás

Amennyiben a gyártás, termelés területén keresünk munkát, ide kattintsunk a lehetőségekért.

Pest megyében több mint 1500 állás közül válogathatunk.

Pályakezdőket ide, tapasztalattal rendelkezőket pedig ide várnak.

Általános iskolai végzettséggel itt, szakiskolai végzettséggel pedig itt találhatjuk meg a számításunkat

Középfokú végzettséggel ide, főiskolai diplomával pedig ide jelentkezhetünk.

Még nincs önéletrajunk? Frissítsük, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak, ezzel esélyeinket tovább növelhetjük.

Figyeljünk a legfrissebb állásokrais, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírleveletés Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem! Ha tovább növelnénk esélyeinket, töltsük le a Profession mobilalkalmazását Androidra ittiPhone-ra pedig itt, így bárhol, bármikor szemezgethetünk a több mint 10.000 állásajánlat közül.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, akkumulátorgyártás, beruházás, Göd