Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A cégcsoport legnagyobb gyártóközpontjában a termelési technológiát, valamint annak informatikai hátterét érintő átfogó fejlesztések mellett hamarosan elkészül a negyedik, 8600 négyzetméter alapterületű gyártócsarnok, így összesen 125 új munkahely is létrejön.

Az több mint 70 évvel ezelőtt Németországban alapított Hübner csoport gumi és műanyag alapanyagú termékeket gyárt egyrészt a közlekedéstechnikai ágazatok (sínen közlekedő járművek, buszok, repülőtéri rendszerek, autók, haszonjárművek), másrészt a gyógyászat számára. A vállalatcsoport termékpalettáján megtalálhatóak harmonikák, járműcsuklórendszerek, rugalmas átjáró- és ablakrendszerek, poliuretán termékek, valamint gumi és műanyag alapanyagú fröccsöntött termékek. A német vállalat ma már a világ több mint 25 országában van jelen és több mint 30 országban rendelkezik képviselettel.

Pályamódosítás

A magyarországi leányvállalat, a Hübner-H a csoport számára legerősebb ágazat, a tömegközlekedési eszközgyártás területén aktív, és tölt be vezető szerepet a régióban, immár több mint 20 éve. A folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetően a nyíregyházi üzem a cégcsoporton belül a gyártás központjává vált, és jelenleg mintegy 840 embernek ad munkát. A Hübner-H termékpalettája széles skálán mozog: a csuklós buszokhoz, villamosokhoz, metrószerelvényekhez és vonatokhoz gyártott átjáró rendszerek mellett nagy ütemben fejlődik a speciális gumiipari termékek gyártása is, mint például ajtó- és ablaktömítő profilok és gumikeretek.

A legújabb, mintegy 11 millió eurós komplex beruházási program keretében egyrészt új gépeket szerez be a nyíregyházi üzem, illetve az ehhez szükséges modern gyártótechnológiára is áttérnek, másrészt néhány hónapon belül befejezik a negyedik gyártócsarnokot is. A szükséges szakképzett munkaerő utánpótlásának biztosítására pedig tovább folytatódik a már jól bevált duális képzési program a Nyíregyházi Egyetemen.

Amennyiben Nyíregyházán keresünk állást, itt érdemes szétnéznünk, itt pedig a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei lehetőségeket találhatjuk.

125 új munkahely Nyíregyházán - munka, munkahely, gyártás

Ha akár a költözést is vállalnánk egy nekünk való munka miatt, jó, ha tudjuk, hogy a legtöbb nyitott pozíció Budapesten és Pest megyében vár ránk.

A gyártó szektorban folyamatosan keresettek a szakemberek, ahogy az értékesítés, kereskedelem, illetve a pénzügy, könyvelés területén is.

Nagy szükség van mérnökökre, valamint a szállítás, beszerzés, logisztika terén járatos szakemberek jelentkezését is számos helyen várják.

A nyelvtudás nagy érték a mai munkaerőpiacon: angolul beszélőket ide, német nyelvismerettel rendelkezőket ide, francia nyelvtudásúakat pedig ide várnak, de a spanyol és holland nyelv is keresett.

Szemezgessünk a fentiek között, és jelentkezzünk minél több helyre. Figyeljük a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést! Növeljük esélyeinket, frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak.

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, gyártás, Nyíregyháza, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye