Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A svájci technológiai vállalat ultra vékony, könnyű és rugalmas napelemeket fog gyártani az elérhető legmodernebb technológiájával. Ezek a flexibilis napelem panelek 98 százalékkal könnyebbek a piacon elérhető más hasonló termékeknél. A Flisom innovatív termékeit felhasználják többek között az építőiparban, a járműiparban, a repülőgépiparban és az űriparban is.

A svájci Flisom AG-t 2005-ben alapította Zürichben a Svájci Szövetségi Technológiai Intézet Szilárdtest Fizikai Laboratóriuma (ETH Zurich). A technológiai vállalat alapvetően napelem technológiákkal foglalkozik, az ágazat csúcstechnológiáját jelentő termékük az eFilm, ami lényegében egy „napelem fólia", amelynek keretében a napelem panelek már egy ultra vékony műanyag filmrétegre vannak „nyomtatva". A Flisom Svájcban piacvezetőként saját fejlesztésű technológiát alkalmaz a flexibilis napelem-panelek tervezett gyártásához, melyek 98 százalékkal könnyebbek a piacon elérhető napelem-paneleknél. A flexibilis napelem-panelek természetükből adódóan eltérő felületekre felszerelhetőek, úgymint például könnyűszerkezetes háztetők, épülethomlokzatok vagy egyéb hajlított felületek, ezáltal napelemeiket felhasználják többek között az építőiparban, a járműiparban, a repülőgépiparban és az űriparban is.

A vállalat Kecskeméten létesíti első nagy kapacitású gyártóegységét. A mintegy 12,5 milliárd forint (40 millió euró) értékű beruházás keretében felépülő 50 MW-os üzem segítségével szolgálják majd ki a rohamosan növekvő piaci igényeket, egyben 140 új munkahelyet is létrehozva. 

Amennyiben a gyártás területén helyezkednénk el, több mint 1000 állás között találhatjuk meg a számunkra megfelelőt. 

Bács-Kiskun megyében ide kattintva találhatjuk meg a számításunkat, de ha nem riadunk vissza a költözéstől sem, érdemes a budapesti állásokat is átnéznünk. 

Egyéb szempontok érdekelnek minket? A friss álláshirdetések között a személyes beállításaink szerint is böngészhetünk!

Friss önéletrajzra mindenképp szükségünk lesz, készítsük el most, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak.

A járvány miatt veszítettük el a munkánkat? Itt olvashatunk a munkakeresési járadék igényléséről, itt pedig az álláskereséshez kaphatunk hatékony iránymutatást. 

mentőöv állásokért is érdemes kattintanunk, hogy mihamarabb elhelyezkedhessünk. 

Kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem!

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, gyártás, Kecskemét, lehetőség