Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A GMD csoport 14,5 milliárdos beruházásához 2,9 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyújtott az állam. Alain Martineau, a csoport elnöke és tulajdonosa szerint Magyarország és a beruházás kiemelten fontos az éves szinten körülbelül egymilliárd euró forgalmú cégnek, amely 5500 embert foglalkoztat világszerte.

A dorogi öntödében a tervek szerint alumínium autóalkatrészeket fognak gyártani. Korszerű eljárásokat, robotizált technológiát alkalmaznak majd az üzemben; az egység 240 új munkahelyet teremt.

14,5 milliárdos alkatrészüzem épül Dorogon

A nagy autógyártóknak fontos a beszállítók közelsége: a kapacitások fejlesztésével csökkennek a logisztikai költségek, optimalizálható a termelés. Magyarországon 2018-ban az ágazat teljesítménye 6 százalékkal nőtt, termelési értéke 8550 milliárd forint volt.

Jelenleg több mint 174 ezren dolgoznak az autóiparban, és számtalan pozícióra keresnek most is munkatársakat: válogathatunk az adminisztrációs állásoktól a mérnöki munkákon át a vezetői munkahelyekig.

Ezek az autógyártó cégek is keresik az új munkatársakat:

Audi: 52 álláslehetőség

Mercedes-Benz: 12 álláslehetőség

A termelő vállalatok között is rengeteg autóipari beszállító álláshirdetésével találkozhatunk: csaknem 1400 állás közül válogathatunk.

Szakemberekre persze máshol is nagy szükség van:

Szakmunka: 3225 álláslehetőség

Fizikai, segéd, betanított munka: 1681 álláslehetőség

Értékesítés, kereskedelem: 1224 álláslehetőség

Pénzügy, könyvelés: 1176 álláslehetőség

Mérnök: 1039 álláslehetőség

Válogassunk a fenti lehetőségek között, és jelentkezzünk minél több helyre. Figyeljük a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírleveletés Facebook értesítéstFrissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Amennyiben CV nélkül pályáznák, próbáljuk ki a Mobilmunkát!

 

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala