Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Évente 3 milliárd újrahasznosítható italdoboz

"Jelentősen bővíti kapacitását az alumínium italdobozokat gyártó Quality Pack Zrt. Szikszón, a 19 milliárd forintos beruházáshoz a kormány 7 milliárd forintos támogatást biztosít, a fejlesztés 120 új munkahelyet teremt" - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten. A beruházás évente 3 milliárd doboz gyártását teszi lehetővé, ezzel a vállalat megduplázza kapacitását. Az új gyártósorok termelésének 80 százalékát külpiacokon fogják értékesíteni. 

Csereklye Barnabás, a Quality Pack Zrt. ügyvezető igazgatója kiemelte a termékekkel kapcsolatban: a végtelenszer újrahasznosítható alumíniumcsomagolás előretörése az egyszer használatos PET-palackokkal szemben globális szinten töretlen. A fenntarthatóbb csomagoláshoz kapcsolódó kapacitásbővítés 120 új munkahelyet teremt, ugyanakkor a Hell-csoport már jelenleg is több mint ezer embernek ad munkát Magyarország egyik leghátrányosabb helyzetű régiójában.

Kapcsolódó álláshirdetések

A magyar gyáriparba jelenleg is számos területen keresnek dolgozókat országszerte:

A cikkben is említett Hell aktuális hirdetéseit itt találjuk.

Állások gyártás területen, beleértve minden gyártási területet: több mint 1700 álláslehetőség

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg csaknem 4000 állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. 

Csaknem 2000 féle fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala