Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Magyarországot választotta első, Dél-Koreán kívüli gyártási helyszínéül a Bumchun, amely elektromos autók akkumulátoraihoz gyárt majd alumínium csatlakozókat. A több mint 13 milliárd forintból felépülő egység 200 új munkahelyet teremt a gyártás 2021-es indulásával.

A dél-koreai Bumchun elsősorban fejhallgatókban, mobiltelefonok audio-alkatrészeiben használt precíziós audiorendszer-komponensek gyártásával vált ismertté, az elmúlt években azonban az elektromos járművek akkumulátor alkatrészének gyártása felé terjeszkedik Ázsiában, legújabb beruházásával pedig immár Európában is. Az összesen 650 fős foglalkoztatotti létszám tekintetében jelentős emelkedést jelent a magyar termelőegység további 200 fős munkahelyteremtése.

Pályamódosítás

A 13,3 milliárd forint értékű zöldmezős projekt keretében felépülő salgótarjáni üzem tovább szélesíti az elektromos meghajtású autók (EV) számára akkumulátorokat gyártó szektor magyarországi spektrumát. A nagyobb gyártók (Samsung SDI, SK Innovation, GS Yuasa) után ugyanis a beszállítók is az európai gyártási helyszínek, ezáltal Magyarország felé fordultak, 2019-ben már többek között az Infineon, az INZI Controls és a Toray csoport is hazánkat választotta az elektromobilitáshoz kapcsolódó beruházásuk helyszínéül a kontinensen.

Magyarország az elmúlt évtizedekben kifejezetten élénk gazdasági kapcsolatot épített fel Dél-Koreával, amelynek eredményeként az ázsiai ország 2019 első félévében a legjelentősebb befektetővé és munkahelyteremtővé vált Magyarországon, a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) által kezelt projektek alapján.

200 szakembert várnak Salgótarjánban - munka, gyártás, Salgótarján

A gyártás és termelés területén jelenleg több mint 1000 nyitott pozíciót találunk, de nem ez az egyetlen szektor, ahol igazán magas a lehetőségek száma:

Szakmunka: 3051 álláslehetőség

Fizikai, segéd, betanított munka: 1640 álláslehetőség

Értékesítés, kereskedelem: 1101 álláslehetőség

Pénzügy, könyvelés: 1008 álláslehetőség

Mérnök: 788 álláslehetőség

Válogassunk a fentiek között, és figyeljük a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem! Ha tovább növelnénk esélyeinket, frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, üzem, gyártás, Salgótarján