Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Varga Mihály pénzügyminiszter sajtótájékoztatón jelentette be az új egészségipari beruházásokat: kiemelve, hogy olyan megállapodásokat írtak alá, amelyek a válság közepette is jelentős beruházást tesznek lehetővé az egészségiparban, ezzel nemcsak az ágazat kapacitását bővítik, hanem 800 munkahelyet is megőriznek. 

"A program révén a hazai cégek már képesek ellátni Magyarországot elegendő maszkkal, Favipiravir gyógyszerrel, oltáshoz használt orvosi eszközökkel, fertőtlenítőszer alapanyaggal, valamint légtisztító berendezésekkel" - húzta alá a tárcavezető.

Varga Mihály kiemelte: a program célja továbbra is az, hogy a legfontosabb egészségügyi termékekből az ország önellátó legyen, és fontos egészségipari termékek előállítása terén rendelkezzen olyan kapacitásokkal, amelyek a külpiacokon is képesek megjelenni. 

Speciális mikroszkópoktól a kötszerekig

Varga Mihály a pénteken aláírt megállapodásokról ismertette: a budapesti 3DHistech Kft. digitális mikroszkópok gyártásával foglalkozik, a járvány kitörésekor Kínában először a cég berendezéseivel vizsgálták a vírust. Steril kötszereket előállító modern üzem, lélegeztetőgépekhez szükséges alkatrészeket készítő gyár, plazma gyűjtésével foglalkozó cég is van a támogatottak között. Varga Mihály összegezte: a programmal nemcsak egy teljesen új iparág létrejöttét segítik, ami csökkenti az ország kiszolgáltatottságát, hanem a magyar gazdaság újraindítását és az exportteljesítmény javítását is.

Aktuális álláshirdetések

Az egészségügyben jelenleg is számos területre keresnek munkatársakat, több mint 250 álláshirdetés közül válogathatunk. Pályakezdőként itt érdemes körülnéznünk, ha pedig terület alapján keresnénk, a legnépszerűbb egészségügyi asszisztens vagy éppen gyógyszerész állásokat erre találjuk.

A járvány miatt veszítettük el a munkánkat? Itt olvashatunk a munkakeresési járadék igényléséről, itt pedig az álláskereséshez kaphatunk hatékony iránymutatást. 

AJÁNLÓ: az új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Friss önéletrajzra mindenképp szükségünk lesz, készítsük el most, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak.

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több mint 3700 állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. 

A több mint 1800 féle fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem!

 

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala