Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

„A frontvonalban dolgozó munkatársaink elmúlt hónapokban végzett munkáját egy összesen 500 millió dolláros köszönet-bónusszal szeretnénk elismerni”- nyilatkozta az Amazon alelnöke, Dave Clark.

A dolgozók egyszeri jutalmakban részesülnek, melynek összege a pozícióktól is függ: a teljes munkaidős Whole Foods és Amazon alkalmazottak 500 dollárt (kb. 155 ezer forintot), a részmunkaidős munkavállalók 250 dollárt (kb. 78 ezer forintot) kapnak. Még azok a beugró sofőrök is 150 dollár bónuszban részesülnek, akik júniusban 10 óránál többet dolgoztak.

AJÁNLÓ: A járvány miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

A frontvonalban dolgozók munkáját több nagyvállalat és állami programok is igyekeznek meghálálni: Magyarországon július 1-jével kapták meg bruttó 500 ezer forintos egyszeri juttatásukat az egészségügyi dolgozók, míg Wales-ben csaknem 200 ezer forintos készpénz bónuszt ajánlottak fel a járvány idején aktív szociális munkásoknak.

Aktuális álláslehetőségek

A frontvonalban mindig keresnek új munkaerőt: lássuk az aktuális hirdetéseket!

Jelenleg többszáz bolti eladói állás közül válogathatunk: munkatársakat keres az Aldi és a Pepco, a Deichmann és több lottózó is. Ha üzletvezetőként helyezkednénk el, kattintsunk ide a lehetőségekért!

A gépjárművezető, sofőr és futár hirdetéseket itt találjuk: mindenféle jogosítvánnyal és gyakorlattal van esélyünk állást találni, jelenleg keresnek személyi sofőrt, kiszállítókat és kamionvezetőket is. 

Ha az egészségügy a mi területünk, akkor pedig ide érdemes kattintani

A járvány miatt veszítettük el a munkánkat? Az Álláskeresési térkép hatékonyan segít minden felmerülő kérdésünkkel kapcsolatban! 

mentőöv állásokért is érdemes kattintanunk, hogy mihamarabb elhelyezkedhessünk. 

Friss önéletrajzra mindenképp szükségünk lesz, készítsük el most, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak.

Kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala