Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az idén 100 éve alapított Tesco első áruháza 1929-ben nyílt meg Londonban. Napjainkra a Tesco-csoport Európa és Ázsia nyolc országában van jelen a kiskereskedelem meghatározó szereplőjeként, több mint 6800 üzlettel. A 2017/18-as üzleti évben a Tesco árbevétele 51 milliárd font volt, összesen 440 000 fő foglalkoztatása mellett.

A budaörsi székhelyű Tesco-Globál Áruházak 1995-ben nyitotta meg első magyarországi üzletét, azóta pedig a legnagyobb kiskereskedelmi hálózatot építette ki hazánkban, és körülbelül 16 000 főt foglalkoztat. Legújabb beruházásával az Egyesült Királyságbeli vállalat egy újabb szektorba lép be hazánkba: az egyesített régiós üzleti szolgáltató központ (business services centre – BSC) 800 új pozíciót hoz létre, a bérszámfejtés- és munkaügyi adminisztráció, termékértékesítéshez kapcsolódó adminisztráció, ügyfélszolgálat, valamint IT területhez kapcsolódó támogatói tevékenységek területein.

800 új állás a BSC szektorban - munka, karrier, fizetés

A közép-kelet európai régióban Magyarország rendelkezik az egyik legérettebb BSC piaccal, az elmúlt két évtized dinamikus fejlődése a közelmúltban sem veszített lendületéből. Ma Magyarországon mintegy 110 üzleti szolgáltató központ működik, amelyek mintegy 50 000 főnek adnak munkát, jellemzően az Y generációhoz tartozó (1980 és 1999 között született), nyelveket beszélő, diplomás fiataloknak. Az átlagosan öt, de akár több mint harminc nyelven szolgáltató egységek nagymértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy minél több tehetséges, jól képzett munkaerő találjon karrierlehetőséget hazánkban. A magas fizetés, a gyors előrelépési lehetőségek, az idegen nyelvek használata és a nemzetközi kilátások a mai fiatalok számára hosszú távon is vonzó alternatívát jelentenek.

Ha üzleti támogató központban szeretnénk elhelyezkedni, itt érdemes szétnéznünk.

Amennyiben a fővárosban keresünk munkát, több mint 6100 lehetőség közül válogathatunk.

A nyelvtudásunkat is számtalan helyen kamatoztathatjuk: angolul beszélőket ide, német nyelvismerettel rendelkezőket ide, francia nyelvtudásúakat pedig ide várnak, de a spanyol és holland nyelv is keresett.

Jól fizető munkára vágyunk? Ezek között az ajánlatok között biztosan megtaláljuk a számításunkat!

Szemezgessünk a fentiek között, és adjuk be a pályázatunkat minél több helyre. Figyeljünk a legfrissebb állásokrais, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírleveletés Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Amennyiben CV nélkül pályáznák, próbáljuk ki a Mobilmunkát

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, nyelvtudás, karrier, fizetés, BSC