Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az infokommunikációs ágazat árbevétele 7,8 százalékkal nőtt az első negyedévben, a 2018-as adatokhoz képest. A Központi Statisztikai Hivatal adataiból az is kiderül, hogy az információ, kommunikáció ágazat vállalkozásai 776 milliárd forint árbevételt értek el 2019 első negyedévében.

A legnagyobb súlyt jelentő információtechnológiai szolgáltatás és az információs szolgáltatás ágazatok vállalkozásainak együttes árbevétele 15,3 százalékkal emelkedett. A távközlési ágazat vállalkozásai az előző évinél 2,1 százalékkal több árbevételt hoztak.

Az idei év első negyedévében a magyar mobilhálózat adatforgalma 73 petabyte-ra emelkedett, a mobilhálózatból összesen 2,0 milliárd hívást indítottak, 4,0 százalékkal többet, mint az előző évben. A KSH adataiból kiderül, hogy a vezetékes fővonalak száma stagnált, a negyedév végén 3,1 millió volt, száz lakosra 32 vezetékes fővonal jutott.

Az internetpiac dinamikus bővülése folytatódott az első negyedévben: az internet-előfizetések száma a negyedév végén 10 millió volt, 4,0 százalékkal nőtt. A több éve tartó lendületes fejlődés mögött a szolgáltatók technológiai változásokhoz való gyors alkalmazkodása, illetve az okostelefonok elterjedése áll.

Az infokommunikációs szektorban 85 ezren álltak teljes munkaidőben alkalmazásban, 3,8 százalékkal többen, mint az előző évben.

A jövő az infokommunikációs ágazat

Érdemes figyelnünk az új álláslehetőségeket, és megtalálnunk a számunkra ideális pozíciót.

- a Profession.hu-n rengeteg álláshirdetés vár ránk,

- Budapesten jelenleg is több ezer pozícióra keresnek munkatársat,

- általános iskolai végzettséggel itt találhatunk munkát,

- szakiskolai képzettséggel ezekből a hirdetésből válogathatunk,

- érettségivel a zsebünkben ezeket az álláslehetőséget nézhetjük át,

- főiskola végzettséggel pedig az alábbi állásokra pályázhatunk.

Pályamódosítás

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk bármilyen állást is szeretnénk a meghirdetett álláslehetőségekre, ezért mindig frissítsük azt, vegyük igénybe hozzá a Profession.hu önéletrajz-készítőjesegítségét!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala