Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Idén a 79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár egyik társrendezvénye lesz a szeptember 5-8. között megrendezésre kerülő Bábolnai Gazdanapok.

A több mint három évtizedes múltra visszatekintő rendezvény a magyar agrárium kiemelkedő ünnepe, mivel az a 21. századi mezőgazdaság technológiáit, tudását és a mezőgazdasági gépek legjavát mutatja be, ráadásul idén már 32. alkalommal.

A négynapos rendezvényen az érdeklődők a gyakorlati bemutatók mellett előadásokon vehetnek részt, emellett családi programokra is várják őket. Az eseményen  11 olyan szakiskola is képviseli magát, amelyben kiemelt gépészeti oktatás folyik. Bábolnán  600-700 diákra számítanak a szervezők.

A fiatalok megszólítása kiemelt cél az agrár szféra rendezvényeinél. A vidékfejlesztési program forrásainak több mint 50 százalékát beruházásokra fordítják, hogy lehetőséget és eszközt adjanak a gazdálkodóknak a gépek használatára, a fejlődési lehetőségre.

Magyarországon jelenleg 150-200 mezőgazdasági gépgyártással foglalkozó üzem van, amely 8 ezer, főként vidéken élő magyar család megélhetéséhez járul hozzá.

Az agrárium és az élelmiszeripar területén érdemes figyelemmel kísérnünk az álláslehetőségeket:

- itt találjuk az agrár üzleti elemzői, szaktanácsadói állásokat,

- az élelmiszermérnöki, -technológusi, -gyártói állásokért kattintsunk ide,

- a mezőgazdaság területén kínálkozó lehetőségeket böngésszük át itt.

A magyar agrárium ünnepe

Folyamatosan érdemes a pályázati lehetőségeket és az álláshirdetéseket figyelnünk:

- a Profession.hu-n rengeteg álláshirdetés vár ránk,

- Budapesten jelenleg is több ezer pozícióra keresnek munkatársat,

- általános iskolai végzettséggel itt találhatunk munkát,

- szakiskolai képzettséggel ezekből a hirdetésből válogathatunk,

- érettségivel a zsebünkben ezeket az álláslehetőséget nézhetjük át,

- főiskola végzettséggel pedig az alábbi állásokra pályázhatunk.

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk bármilyen állást is szeretnénk a meghirdetett álláslehetőségekre, ezért mindig frissítsük azt, vegyük igénybe hozzá a Profession.hu önéletrajz-készítője segítségét!

Pályamódosítás

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala