Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az új üzemben, amely iránymutatónak számít az anyagmegmunkálás digitalizációjának terén, várhatóan 2022-ben indul meg a termelés, amikorra a teljes kecskeméti üzem széndioxid-semlegesen fog működni.

A Daimler AG az egyik legnagyobb és legrégebbi német autóipari vállalat. Első jogelődjét 1883-ban Karl Benz alapította, mára azonban a Mercedes-Benzt a világ legsikeresebb autóipari márkájaként tartják számon. A stuttgarti székhelyű vállalat jelenleg öt kontinensen rendelkezik gyártóbázissal, melyekben közel 300 000 főt foglalkoztat.

A 2008-ban bejelentett első kecskeméti gyártóegységben 2012-ben indult meg a Mercedes-Benz B-osztály gyártása, majd 2013-ban a négyajtós kompakt CLA kupéé, 2015-ben pedig a CLA Shooting Brake-é. 2018 óta a megújult CLA modellcsalád mellett – amely továbbra is kizárólag Kecskeméten készül – az új A-osztály egészíti ki a magyar gyártóhelyszín termékpalettáját, több mint 4400 főnek munkát adva.

A bejelentett 100 millió eurót maghaladó értékű új magyarországi présüzemmel a kecskeméti Mercedes-Benz gyár az európai présüzem-hálózat legújabb tagjaként hozzájárul a német prémium autógyártó teljes termelési hálózatának rugalmasabbá válásához. A várhatóan 2022-ben induló, 23 000 négyzetméteres új egység megépítése egyúttal megerősíti a kecskeméti gyár meghatározó szerepét a Mercedes-Benz globális gyártási láncában, továbbá a hazánkban készült kompakt gépjárművek a jövőben még nagyobb arányban állnak majd olyan alkatrészekből, amelyek helyben készülnek.

A présüzem felépítése mellett a Mercedes továbbra is komoly lépéseket tesz az energiahatékonyság optimalizálása érdekében, melynek eredményeként 2022-re – a termelés elindulásának 10. évfordulójára – a kecskeméti gyár teljesen széndioxid-semlegesen fog gyártani.

Amennyiben az autóiparban szeretnénk elhelyezkedni, ezek az állások érdekelhetnek minket, ha pedig a gyártás, termelés területén keresünk munkát, ide kattintsunk a lehetőségekért.

Középfokú végzettséggel ide, főiskolai diplomával pedig ide pályázhatunk.

Ha a fizetés kiemelt jelentőséggel bír számunkra, itt érdemes szétnézünk, de karrierünket akár külföldön is építhetjük.

Egyéb szempontok élveznek prioritást nálunk? Használjuk személyre szabott beállításainkat a testhezálló lehetőségekért.

Figyeljünk a legfrissebb állásokra is, valamint kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem! Frissítsük, és töltsük fel önéletrajzunkat ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak. Ha tovább növelnénk esélyeinket, töltsük le a Profession mobilalkalmazását Androidra ittiPhone-ra pedig itt, így bárhol, bármikor szemezgethetünk a több mint 10.000 állásajánlat közül.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, gyártás, autóipar, beruházás