Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az első lakást vásárlók vannak többségben

Többségben a 18-29 éves korosztály tervez ingatlanvásárlást, derül ki a Duna House és a Reacty Digital közös kutatásából. Benedikt Károly, a Duna House elemzési vezetője kiemelte: "az elmúlt két évben az első lakásvásárlók egyre nagyobb számban jelentek meg az ingatlanpiacon." A legújabb kutatás alapján ez tovább fog erősödni az idén, mivel a fiatalok átlagon felüli arányban élnek albérletben, és a piaci tapasztalatok alapján a legnagyobb részük ki tudja használni az otthonteremtési program nyújtotta támogatásokat, kedvezményeket. 

Minden ötödik válaszadó tervezte ingatlan vásárlását 2021-ben, és a vásárlást tervezők bő ötöde ezt lakáshitel, csok vagy babaváró támogatás segítségével tenné. A kutatásból kiderült az is: a vásárolni akarók (20 százalék) nagyobb arányban vannak az eladni tervezőkhöz (13 százalék) képest, és nyolc százalék azoknak az aránya, akik eladni és vásárolni is szeretnének.

Álláshirdetések

Ha magunk is szívesen foglalkoznánk ingatlan értékesítéssel, nézzünk körül a csaknem 70 aktuális ingatlanértékesítői pozíciók között!

Ha az építőiparban szeretnénk elhelyezkedni, több mint 600 állás közül válogathatunk: keresnek építésvezetőket, műszaki előkészítőket, épületgépészeket és tervezőket is országszerte.

Az új lakásokhoz sokan vesznek igénybe hitelt: ha a banki ügyintézéshez, biztosítási területhez értünk, érdemes ott is körülnézni, mert több mint 450 állás közül választhatjuk ki a számunkra leginkább megfelelőt. 

Tegyünk meg mindent az új állásért: először is frissítsük most az önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók mielőbb ránk találjanak. Keressünk aktívan az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint is! Növeljük esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk szóló munkáról sem!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala