Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az átadón arról is beszélt, hogy az évi 15 ezer tonna kapacitású üzemben dolgozzák fel a vállalatnál keletkező évi 8 ezer tonna feldolgozható vágóhídi mellékterméket.

"Ezzel a társaságnál 870 ember munkahelye válik biztossá, csökken a környezeti terhelés, fontos alapanyagokhoz jut az állateledel- és takarmánygyártás, a vegyipar és a gyógyszeripar is" - közölte.

Kaposvár másfél évvel ezelőtt kezdődött újraiparosítási programjában meghatározó szerepük van a gépipari, a zöldipari és az élelmiszeripari beruházásoknak. A város elsősorban ezen fejlesztésektől várja a munkahelyek bővülését, a munkabérek emelkedését és a teljes foglalkoztatottság elérését. A somogyi megyeszékhelyen az elmúlt 20 évet tekintve idén áprilisban voltak a legkedvezőbbek a munkanélküliségi adatok. 

Aktuális álláshirdetések

Kaposváron jelenleg ezeket a nyitott pozíciókat találjuk.

Országszerte számos egyéb állás közül válogathatunk: általános iskolai végzettséggel itt, szakiskolai végzettséggel pedig itt találhatjuk meg az aktuális álláshirdetéseket.

Középfokú végzettséggel ide, főiskolai diplomával pedig ide pályázhatunk.

Ha a jól fizető munkák érdekelnek minket, itt érdemes szétnézünk, de karrierünket akár külföldön is építhetjük.

Egyéb szempontok érdekelnek minket? Használjuk személyre szabott beállításainkat a testhezálló lehetőségekért.

Amennyiben még nincs önéletrajzunk, frissítsük, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók számára is láthatóvá váljunk. Figyeljünk a legfrissebb állásokra is, valamint kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, ha pedig tovább növelnénk esélyeinket,  öltsük le a Profession mobilalkalmazását Androidra ittiPhone-ra pedig itt, így bárhol, bármikor szemezgethetünk a több mint 10.000 állásajánlat közül.

 

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala