Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Látvány és funkció mesteri ötvözete

Átadták az idei Magyar Formatervezési Díjakat és a Design Management Díjat a Budapest Design Week szerdai nyitónapján a fővárosban. A díjazott munkák között van többletfunkcióval ellátott golyóstoll, mászófalrendszer, függőlámpa és ADHD-val élők számára készült böngészőbővítmény is.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) által meghirdetett elismerés egyik fő célja, hogy láthatóvá tegye azt az erős gazdasági potenciált, amelyet a kreatív ipar nyújtani képes - hangsúlyozta György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár. Kiemelte: a szépség, a dizájn és a forma önmagában is értelmezhető értékek.

Elismerésben részesült többek között a WAMP Design Market, a hetvenes évek forma- és színvilága által inspirált YKRA csapata, illetve a Pécsi Orgonaépítő Manufaktúra is. 

A dizájn korántsem az esztétikáról szól, hanem arról, hogy valami hogyan működik - hangsúlyozta Pomázi Gyula, a Magyar Formatervezési Tanács és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának elnöke Steve Jobs amerikai üzletembert idézve.

Kapcsolódó álláshirdetések

Ha szívesen részt vennénk innovatív termékek tervezésében, nézzünk körül az alábbi állások között: termékfejlesztő és -tervező területen több mint 150 állás körül válogathatunk!

Ha a gyártástámogatás közelebb áll hozzánk, országszerte 120, a gyártáshoz kapcsolódó projektmenedzsment állás közül választhatjuk ki a hozzánk legjobban illőt.

Ha más szempontok alapján keresnénk, érdemes tanulmányaink alapján is szelektálni: középfokú végzettséggel ezekre a munkákra, főiskolai diplomával pedig az alábbi hirdetésekre pályázhatunk.

Ha a fizetés kiemelt jelentőséggel bír számunkra, itt érdemes szétnézünk, de karrierünket akár külföldön is építhetjük.

Egyéb szempontok élveznek prioritást nálunk? Használjuk személyre szabott beállításainkat a testhezálló lehetőségekért.

Figyeljünk a legfrissebb állásokra is, valamint kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem! Frissítsük, és töltsük fel önéletrajzunkat ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak. Ha tovább növelnénk esélyeinket, töltsük le a Profession mobilalkalmazását Androidra ittiPhone-ra pedig itt, így bárhol, bármikor szemezgethetünk a több mint 10.000 állásajánlat közül.

 

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala