Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Szijjártó Péter szerint a gyógyszeripar a magyar gazdaság kitörési ágazata, amelyben minden támogatás megtérül, ezért a kormány ezután is mindent megtesz, hogy a magyar gyógyszergyártás a világ élvonalában maradjon.

A külgazdasági és külügyminiszter szerdán Debrecenben, a Richter Gedeon Zrt. új irodaházának átadásakor azt is elmondta: a magyar gyógyszeripar termelési értéke tavaly 910 milliárd forint volt, ami 5 százalékos növekedés az előző évhez képest.

A Richter Gedeon Zrt. negyven országban van jelen több mint 200 gyógyszerrel és 13 ezer alkalmazottal. Szijjártó Péter a 3500 négyzetméteres irodaház avatásán azt is kiemelte, hogy a Richter az elmúlt években összesen 15 milliárd forint értékű kapacitásbővítő és technológia-fejlesztő beruházást valósított meg, amit a kormány 5 milliárd forinttal támogatott, és ezzel 125 új munkahely is létrejött. 

Aktuális álláshirdetések

Lássuk az egészségügy és a gyógyszeripar aktuális álláslehetőségeit!

Országszerte több mint 200 álláshirdetés közül választhatjuk ki a számunkra megfelelőt: a gyógyszeriparban többek között RX beszerzési menedzsert, törzskönyvezőt is keresnek. Orvoslátogató pozícióban is 20 aktuális hirdetést találunk. 

Ha az egészségügyben szeretnénk elhelyezkedni, válogassunk az alábbi nővér-szakápoló állások közül, vagy nézzük meg az egészségügyi szakembereknek szóló válogatást.  

Ha pedig maradnánk Debrecenben, jelenleg több mint 220 állás vár jelentkezőkre:

keres mérnököket többek között az E.ON és a Krones;

logisztikus szakemberekre is több állás vár, elhelyezkedhetünk szállításszervezőként, beszerzőként vagy vámügyintézőként;

- a debreceni üzleti támogató központokban is vannak kínálkozó álláslehetőségek;

- IT területen a programozás fejlesztés és az üzemeltetés területén is keresnek szakembereket, például a T-Systemsnél és a Data Expert Servicesnél is

- gyártás területen az alábbi állásokat kínálja Debrecen, többek között a Gravic Hungary, a Debreceni Mechanikai Művek és a Metál-Sheet is keres munkatársakat

- ha pedig betanított, fizikai munkák iránt érdeklődnénk, ide kattintsunk.

Ha kimozdulnánk Debrecenből, Hajdú-Bihar megyében jelenleg is több mint 450 álláslehetőség közül válogathatunk. Egyéb területek érdekelnek minket? A friss álláshirdetések között a személyes beállításaink szerint is böngészhetünk!

Ha a járvány miatt veszítettük el a munkánkat, itt olvashatunk a munkakeresési járadék igényléséről, itt pedig az álláskereséshez kaphatunk hatékony iránymutatást. 

Frissítsük, és töltsük fel önéletrajzunkat ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak.

Kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala