Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Muhari Béla, a Royal Traktor Zrt. vezérigazgatója a telephely átadásakor rámutatott: a koronavírus-járvány ráirányította a figyelmet az agrárágazat stratégiai jelentőségére, hiszen folyamatosan ellátták feladatukat a benne dolgozók a járvány idején is. Mint elmondta, a kedvező kamat- és finanszírozási környezet, a kedvezményes hitelprogramok, a munkaerőhiány hatására az agrárberuházások további növekedése várható. Korábbi cikkünkben a járványhoz kapcsolódó 25 milliárdos gazdasági támogatásról írtunk, melyet a mezőgazdaságban termelő vállalkozások kapnak majd. 

A Royal Traktor vezérigazgatója az átadón azt is elmondta: a cég a Belarus MTZ erőgépek első számú forgalmazója valamint a lengyel Farmtrac Tractors Europe erőgépek kizárólagos magyarországi forgalmazója, csaknem 70 külföldi gyártó szerződött partnere. A cég kimagasló üzleti sikert ért el, hiszen 2018-ban kétszáz eladott traktorral az erőgép-értékesítés a duplájára növekedett egy év alatt és a növekedés ezt követően is folytatódott. Muhari Béla elmondta azt is, a következő telephely megvalósítását Kaposváron tervezik még ebben az évben. A cégcsoport árbevétele az elmúlt évben meghaladta a kétmilliárd forintot, az eredmény pedig 100 millió forint felett volt.

Nagy István agrárminiszter úgy fogalmazott az eseményen, hogy a magyar mezőgazdaság korszakváltás küszöbéhez ért, a jövő pedig az agrármodernizáció és az agrárdigitalizáció. 

Lássuk az aktuális álláshirdetéseket:

Pápai álláshirdetések: keresnek többek között SQA mérnököt és fuvarszervezőt is, de cipőbolti eladóként is elhelyezkedhetünk

Aktuális munkalehetőségek a mezőgazdaságban: keresnek álltagondozót, tehenészt és telepvezetőt, a Dél-Dunántúli régióban pedig szarvasmarha felvásárlóként helyezkedhetünk el.