Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Napi 700 tábla prémium csokoládé készül majd a szekszárdi üzemben, ahol 28 megváltozott munkaképességű, illetve más hátránnyal küzdő ember dolgozik.  Az akadálymentes látogatóközpont vendégei üvegfalon keresztül láthatják a munkafolyamatokat, a manufaktúrához játszósarkot és játszóteret is építettek.

Az ünnepélyes átadáson Simon Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős helyettes államtitkára példaértékűnek nevezte a fogyatékkal élők termelésbe való bevonását.

"A magyar gazdaságnak korszakváltásra van szüksége" - jelentette ki Szepesi Balázs, az Innovációs és Technológia Minisztérium gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkára az átadáson. Azt is elmondta, hogy a kormány alapelvei közé tartozik, hogy a vállalkozások a jövedelem előállítása mellett társadalomszervező szerepet is betöltsenek. 

Az Alapítvány ügyvezetője, Mészáros Andrea elmondta a megnyitón: a létesítményben napi 700 tábla prémium csokoládét állítanak majd elő. A csokoládék tartósítószer nélkül készülnek, alapanyaguk etikus kereskedelemből származik, a hozzájuk felhasznált gyümölcsöket pedig Szekszárdon termelik. 

AJÁNLÓ: A járvány miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Lássuk a kapcsolódó álláshirdetéseket!

Az aktuális szekszárdi állásokat itt találjuk: jelentkezhetünk többek közt vevőszolgálati munkatársnak, értékesítőnek, rendszergazdának és pincemunkásnak is. 

A megváltozott munkaképességűeknek szóló állásajánlatokért kattintsunk ide: operátort, árazási specialistát, értékesítőt és takarítót is keresnek jelenleg. 

Ha pedig a szívünk a csokoládéért dobog, és értünk is hozzá, jelentkezzünk csokoládémesternek

A járvány miatt veszítettük el a munkánkat? Az Álláskeresési térkép hatékonyan segít minden felmerülő kérdésünkkel kapcsolatban! 

mentőöv állásokért is érdemes kattintanunk, hogy mihamarabb elhelyezkedhessünk. 

Friss önéletrajzra mindenképp szükségünk lesz, készítsük el most, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak.

Kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

 

A Profession.hu Instagram oldala