Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A kínai befektetők által tulajdonolt, német alapítású Koller vállalatcsoport elsősorban könnyűsúlyú komponenseket fejleszt és gyárt kompozitokból. Termékeiket az autóiparban rakfelületekhez, csomagpolcokhoz, nedves préselt és fröccsöntött alkatrészekhez használják, de szerszámokat és berendezéseket is készítenek. A vállalat magyar egységének köszönhetően meghatározó szereplővé vált a szektorban, éves szinten 4 millió terméket előállítva.

Pályamódosítás

A vállalat 20 éve van jelen Magyarországon a pécsi Honsa üzemmel, amely a legnagyobb gyártóüzeme a cégcsoportnak, egyben egyik legfontosabb pillére. A Honsa nagyban hozzájárult a cégcsoport sikertörténetéhez, hogy Európa piacvezető autóalkatrész-gyártójává válhattak a csomagfedlapok tekintetében, többek között a BMW, a Jaguar Land Rover és a Volkswagen csoport márkáinak beszállítva.

Az összesen 3,2 milliárd forintos kapacitásbővítési beruházásának része a 1,9 milliárd forintos új csarnoképület, amely a cég nyolcadik csarnoka. A most átadott épületegyüttes egy 4900 négyzetméteres, 12 méter belmagasságú gyártó- és raktárépület. A fejlesztés 185 munkahelyet teremt a térségben.

Az új, magas szinten automatizált termelési területen komplett csomagtér-rendszereket készülnek majd trilaminát technológiával, vagyis három komponensű anyag préselésével megformálva a termék alakját, de vízvágás és az alkatrészek ultrahangos behegesztése is szükséges ahhoz, hogy a csomagtér-rendszer elnyerje végső és pontos formáját. Ezen kívül az új csarnokban újfajta szőnyegezési eljárással kalaptartókat gyártanak majd a Porsche számára, ami további munkahelybővítésre is lehetőséget ad.

Az autóipar újabb mérföldkőhöz érkezett - gyártás, autóipar, munkahely

Ha a gyártás területén keresünk munkát, több mint 1000 aktuális ajánlat közül válogathatunk.

Az autóiparban is várják a szakembereket.

Pécsett és Baranya megyében is érdemes figyelnünk az állásokra, de ha más régió is szóba jöhet számunkra, nézzünk szét a budapesti és Pest megyei lehetőségek között is.

Amennyiben a bérezés kiemelet jelentőséggel bír számunkra, ide kattintva kereshetünk a jól fizető állások között, ha pedig információra lenne szükségünk a munkakörünkben aktuálisan jellemző bérekről, itt tájékozódhatunk.

Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók számára is láthatóvá váljunk.

Figyeljük a legfrissebb állásokrais, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha pedig semmiképp sem akarunk lemaradni a nekünk szóló munkánkról, kérjünk hírleveletés Facebook értesítéstis, így garantáltan naprakészek lehetünk, bárhol, bármikor!

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, gyártás, autóipar, Pécs