Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Spotify közleménye szerint 2021 nyarától állnak át az új rendszerre, ahol járványhelyzettől függetlenül is maguk dönthetik el a munkavállalók, hogy szeretnének-e bejárni a munkahelyükre és milyen gyakran tennék ezt. 

Támogatni fogják azokat is, akik más országokból, valóban távolról dolgoznának, sőt az időeltolódást is figyelembe veszik. Saját HR blogjukon így írnak a Work From Anywhere, azaz Dolgozz Bárhonnan rendszerről:

"A munka nem egy olyan dolog, amiért az emberek bejönnek az irodába. A munka az, amit elvégeznek. A hatékonyság nem attól függ, hogy az emberek mennyi időt töltöttek az irodában. Sőt mi több, ha az emberek kezébe adjuk a döntést, hogy honnan szeretnének dolgozni, az növelni fogja a hatékonyságot. A rugalmasság, amit a munkavállalóinknak adunk, támogatja a munka és a magánélet egyensúlyát, és számunkra is teret nyújt új tehetségek felfedezésére - miközben meglévő csapattagjainkat is megtartjuk."

Aktuális álláshirdetések

Ha szívesen dolgoznánk hasonlóan izgalmas digitális termékeken, nézzünk körül az alábbi állások között:

IT programozás és fejlesztés: csaknem 1000 álláshirdetés

IT üzemeltetés: több mint 650 álláshirdetés

Marketing és média: több mint 300 álláshirdetés

Más szempontok érdekelnek bennünket? Keressünk személyre szabott beállításaink szerint a többezer friss hirdetés között!

Szemezgessünk a fentiek között, és jelentkezzünk minél több helyre. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítéstFrissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Amennyiben pedig úgy érezzük, karrierünket egy szakmában folytatnánk, ide kattintva gyűjthetünk hasznos információkat a pályaváltásról, itt pedig a területen jellemző bérekről tájékozódhatunk.   

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala