Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Legyél hős! elnevezésű kezdeményezés célja az egészségügyi terület népszerűsítése és a tudatos pályaválasztás erősítése, melynek elősegítése érdekében az önkéntesek mentőápolói ismeretet sajátítanak el, idegen nyelvi órákon vesznek részt, valamint különböző munkafolyamatokba kapcsolódnak be szakmai felügyelet mellett.

A programba 150, 18-22 év közötti fiatal kapcsolódhat be, és jelenleg még több mint 90 hely nyitott az érdeklődők előtt. A projekt azokat a középiskolai tanulmányaikat befejezett fiatalokat célozza, akik még nem rendelkeznek kiforrott pályaválasztási tervekkel, de érdeklődnek az egészségügyi terület kínálta karrierlehetőségek iránt.

Bárkiből válhat hős! - munka, önkéntesség, mentős

A külföldi jó gyakorlatokat követve az Országos Mentőszolgálat olyan komplex ifjúsági programot dolgozott ki, melyben a 6 hónap időtartamú önkéntes munka révén a fiatalok testközelből megismerhetik a sürgősségi ellátás működését, a kapcsolódó szakmákat és elhelyezkedési lehetőségeket. A fiatalok munkáját és szakmai előrehaladását képzett tanácsadók fogják segíteni a program során, ezzel támogatva a pályaorientációt, a tudatos pályaválasztást.

A projekt az Európai Unió, illetve Magyarország Kormánya támogatásával valósul meg, a Széchenyi 2020 program keretében, 18 várost érintve. Az országos lefedettség célja, hogy minden fiatal számára adott legyen a lehetőség a programban való részvételre. A fejlesztés eredményeként az önkéntesek pályaválasztási preferenciái tudatosabbá válnak, idegen nyelvi készségeik fejlődnek és rengeteg hasznos tudást (pl. szakszerű újraélesztés, elsősegélynyújtás) sajátítanak el. Az egészségügyi szakterület megismerése elősegíti, hogy a fiatalok ezen a pályán képzeljék el jövőjüket, biztosítva a megfelelő szakmai utánpótlást a jövőben.

További részletek és jelentkezés az Országos Mentőszolgálat weboldalán.

Pályamódosítás

Amennyiben a pályaváltasztás kérdései foglalkoztatnak minket, szakértői tanácsokat itt és itt olvashatunk a témában. Amennyiben pedig pályaváltáson gondolkodunk, ide kattintva gyűjthetünk értékes információkat.

Ha az egészségügyben szeretnénk elhelyezkedni, ezek a munkák nekünk szólnak.

Gondolkodunk még, merre tovább? Napjaink legkeresettebb szakmáit itt sorakoznak.

A legtöbb lehetőség Budapesten és Pest megyében vár ránk, de érdemes ránéznünk a vidéki opciókra is.

Pályakezdők előtt ezek az állások állnak nyitva, középfokú végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt találhatjuk meg a számításunkat.

Ha kiemelkedő bérezésre vágyunk, ezek a nekünk való munkák, amennyiben pedig a munka-magánélet egyensúlya a legfontosabb számunkra, válasszunk a részmunkaidős lehetőségek közül.

Válogassunk a fentiek között, és jelentkezzünk minél több helyre. Figyeljük a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak, ezzel is növelve esélyeinket.

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: pályaválasztás, szakma, önkéntesség, mentős, hivatás