Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A kanadai járműipari vállalat Békéscsabán készülő, saját fejlesztésű elektromos hajtásláncait prémium kategóriás személyautókba építik majd be. A 25 milliárd forint (78 millió euró) értékű beruházási programban érintett két egységben, Orosházán és Békéscsabán összesen 250 hosszú távon biztosított, versenyképes munkahely jön létre a következő években.

A több mint fél évszázados múltú kanadai konszern működési területei között megtalálható az autóipari és a mobil ipari eszközök, valamint a könnyű-, nehéz- és egyéb gépjárművek gyártása is. A Linamar Corporation 61 gyárral, 10 kutatás-fejlesztési központtal, 25 kereskedelmi irodával rendelkezik 17 országban, Észak- és Dél-Amerikában, Európában, illetve Ázsiában.

A Linamar Magyarországon három telephellyel van jelen Orosházán, Békéscsabán és Gyöngyösön, összesen több mint 2600 főt foglalkoztatva, aktív szereplőjeként a duális képzési rendszernek. A most átadott 25 milliárd forint összköltségű beruházás elsősorban az orosházi és a békéscsabai tevékenységet érinti. Az előbbi helyszínen felépült új gyártócsarnokkal a Linamar gépgyártó divíziója a kosaras személyi emelők és önjáró munkaállványok gyártási kapacitását bővíti jelentősen, 100 új munkahely létrehozásával.

Ezzel párhuzamosan a békéscsabai telephelyen új tevékenységként megjelenő elektromos hajtáslánc-gyártás újabb fontos lépés a hazai elektromobilitási ágazat erősödése szempontjából. A Linamar részben saját fejlesztésű elektromos hajtásrendszerét prémium kategóriás személyautók számára szállítják majd Magyarországról. Az új, 10 000 négyzetméteres gyártócsarnokban induló termelés 150 fő számára biztosít stabil, a jövő technológiát használó és előállító munkahelyet.

Ha Békés megyében keresünk állást, nézzünk szét itt a lehetőségek között, az autóiparban pedig aktuálisan ezeket a nyitott pozíciókat találhatjuk. 

Szakemberekre számos iparágban szükség van, így az alábbiak között is érdemes szétnéznünk:

Szakmunka: 2756 álláslehetőség

Fizikai, segéd, betanított munka: 1430 álláslehetőség

Értékesítés, kereskedelem: 1239 álláslehetőség

Gyártás, termelés: 1209 álláskehetőség

Pénzügy, könyvelés: 1209 álláslehetőség

Mérnök: 1017 álláslehetőség

Ha egyéb szempontok szerint keresnénk, használjuk személyre szabott beállításainkat

Figyeljünk a legfrissebb állásokra is, ha nem akarunk lemaradni egyetlen nekünk való munkáról sem, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítéstFrissítsük, és töltsük fel önéletrajzunkat ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak. Növeljünk esélyeinket, töltsük le a Profession mobilalkalmazását Androidra ittiPhone-ra pedig itt, így bárhol, bármikor értesülhetünk a nyitott pozíciókról.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, autóipar, elektromobilitás, Békéscsaba