Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az elsősorban automatizált logisztikai polcrakodó gépeket (RBG) gyártó MIAS Hungary Kft. letette kapacitásbővítő beruházásának alapkövét.

A gyöngyösi fejlesztés 5,4 milliárd forintból, 775 millió forint állami támogatás segítségével jön létre. A beruházás keretében 8300 négyzetméteres új gyártócsarnokot létesít a vállalat.

Beruházás és új munkahelyek Gyöngyösön

A Jungheinrich AG-hoz tartozó német MIAS-csoport saját ágazatában Európa második, míg a világ harmadik legerősebb szereplője. A cég már három évtizede van jelen Gyöngyösön, munkalehetőséget biztosítva a régióban.

A cégcsoport által gyártott targoncák egytonnányi árut akár 44 méter magasságban is pontosan tudnak elhelyezni.

Az automatizált logisztikai polcrakodó gépek iránti fokozódott a kereslet, ami miatt a cég folyamatosan növelte gyártókapacitását. A fejlődés szükséges következő lépése a gyöngyösi fejlesztés, amelynek következtében újabb, magasan képzett munkaerőre lesz szüksége a vállalatnak.

Az előre láthatóan egy évet igénybe vevő beruházás lehetővé teszi majd a MIAS Hungary Kft. évi 150 darabos kapacitásának megduplázását, és ezzel párhuzamosan 60 új munkahely is létrejön a Heves megyei városban.

Pályamódosítás

Érdemes a pályázati lehetőségeket és az álláshirdetéseket folyamatosan figyelnünk:

- a Profession.hu-n rengeteg álláshirdetés vár ránk,

- Budapesten jelenleg is több ezer pozícióra keresnek munkatársat,

- általános iskolai végzettséggel itt találhatunk munkát,

- szakiskolai képzettséggel ezekből a hirdetésből válogathatunk,

- érettségivel a zsebünkben ezeket az álláslehetőséget nézhetjük át,

- főiskola végzettséggel pedig az alábbi állásokra pályázhatunk.

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk bármilyen állást is szeretnénk a meghirdetett álláslehetőségekre, ezért mindig frissítsük azt, vegyük igénybe hozzá a Profession.hu önéletrajz-készítője segítségét!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala