Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Güntner Group a hűtés- és klímatechnikai ágazat megkerülhetetlen szereplője, több mint nyolc évtizedes tapasztalatával segíti partnereit. 2017-ben több mint 3600 munkavállalót foglalkoztatva 107,61 milliárd forintos forgalmat realizált, melyet 54 telephelyével és 9 gyártóüzemével támogatott.

A Güntner-Tata 1990-ben jött létre a német Hans Güntner GmbH és a Tata Hűtőtechnika Ipari Szövetkezet együttműködésének eredményeként. A kooperáció hosszú távon is működőképesnek bizonyult, hiszen a magyar egység a Güntner csoport legnagyobb gyártóüzemévé fejlődött, ahol a vállalat teljes termékcsaládját előállítják. Az eltelt közel három évtized során a gyártóterület a kezdeti 2000 négyzetméterről csaknem 40 000 négyzetméterre bővült, a foglalkoztatottak létszáma pedig 40 főről mintegy 1350 főre növekedett.

Beruházás Tatán - munka, gyártás, fejlesztés

A legkorszerűbb technológiákat alkalmazó csarnokokban ipari felhasználású elpárologtatókat, léghűtőket, kondenzátorokat, továbbá különleges megoldásokat kívánó speciális termékeket gyártanak nemzetközi és hazai ügyfelek számára egyaránt. A gyártási feladatok mellett tatai mérnökök fejlesztik a teljes cégcsoport számára az új gyártástechnológiákat, a fejlesztő részleg aktívan részt vesz a termékfejlesztés folyamatában, sőt az újabb egységek munkatársainak oktatásában, a megfelelő gyártási eszközök kiválasztásában, valamint a legjobb gyártási folyamatok kialakításában is.

Egy most induló új projekt keretében tovább bővül a termelési kapacitás, mintegy 9000 négyzetméteres gyártócsarnok épül, valamint korszerű gépek beszerzésével hatékonyabb szerelősorok kerülnek kialakításra. Ezen túlmenően a projekt megvalósítása során egy egész Európát kiszolgáló modern logisztikai központ kerül kialakításra 40 000 négyzetméter szilárd burkolatú tároló területtel, egy 6500 négyzetméteres raktárcsarnokkal, valamint kiszolgáló épületekkel.

Amennyiben a gyártásban szeretnénk elhelyezkedni, itt találhatjuk meg a számításunkat.

Mérnökökre országosan nagy szükség van.

A logisztika területén is várják a szakemberek jelentkezését.

Ha igazán kiemelkedő bérezésre vágyunk, ezek a nekünk való munkák.

Pályakezdőként itt, tapasztalattal pedig itt érdemes szétnéznünk.

Szemezgessünk a fentiek között, és jelentkezzünk minél több helyre. Figyeljünk a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Amennyiben CV nélkül pályáznák, próbáljuk ki a Mobilmunkát

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, gyártás, fejlesztés, logisztika, Tata,