Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Ózdon új, digitális közösségi alkotóműhelyt adtak át a Bródy Imre Szakgimnáziumban. Az ózdi Digitális közösségi alkotóműhely létrejöttének célja, hogy a digitális kompetenciákat jobban elsajátítsák a tanulók, és a műhely hozzájárul ahhoz, hogy az iskola szélesítse mind a tartalmi, mind az elméleti és gyakorlati tudásátadást is.

A fejlesztés azért különösen fontos, mert a megfelelő szintű digitális jártasság az élet minden területét érinti, szükséges egyebek mellett a munkakereséshez, a munkavégzéshez, a tanuláshoz, az online vásárláshoz, egészségügyi adatok kezeléséhez, az elektronikus ügyintézéshez, vagy a közösségi társadalmi tevékenységekhez.

A jelenlegi és főleg a jövő munkavállalóinak fel kell készülniük, hogy sok munka elvégzéséhez más típusú tudásra lesz szükség, mint eddig. A digitalizáció elterjedése nem szorítja ki az emberi munkaerőt, de lépést kell tartani a fejlődéssel.

Az Ózdi Szakképzési Centrum 446 millió támogatást nyert el a szakképzési intézményrendszer átfogó fejlesztéséhez, e projekt keretében valósult meg az új Digitális közösségi alkotóműhely.

Digitális alkotóműhely Ózdon

Már a tanulmányok során érdemes hangsúlyt fektetni a szakmai tapasztalatok megszerzésére, és gyakornoki pozícióban elhelyezkedni. A legfrissebb szakmai gyakornoki pozíciókat itt tudjuk átnézni!

Mindig frissítsük önéletrajzunkat annak érdekében, hogy akár egy jó gyakornoki, részmunkaidős, vagy teljes állásban el tudjunk helyezkedni. A Profession.hu önéletrajz-készítője, az itt megtalálható sablonok és egyszerű kezelésük nagy segítség lehet számunkra ebben. Az egyes szakmákhoz tartozó önéletrajz mintákból is meríthetünk ihletet ahhoz, hogy hogyan turbózzuk fel kicsit a sajátunkat.

Egy jól elkészített önéletrajzzal pedig könnyebben pályázhatunk a meghirdetett álláslehetőségekre!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Pályamódosítás.hu