Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az autóipari fejlesztési tevékenységét 2000-ben kezdte meg a cég, akkor mindössze 5 munkavállalóval. Később, 2005-ben alakult meg hivatalosan a Budapesti Fejlesztési Központ, amely ma a Bosch világszintű fejlesztéseinek egyik hangsúlyos helyszíne. Emellett pedig fontos szerepet játszik a jövő alakításában, az automatizált- és az elektromos mobilitás fejlesztésében.

Hazánkban kilenc leányvállalattal rendelkezik a vállalatcsoport, ezzel pedig a Bosch Magyarország egyik legnagyobb külföldi ipari munkaadója. Az egyes gyártó, kereskedelmi és fejlesztési egységekhez tartozó kereskedői és szervizhálózat a teljes országot lefedi.

A Robert Bosch Kft.-nél ma összesen több mint 3.200 fő dolgozik, közülük 2.800 munkavállaló a fejlesztési központban. Ezzel az autóipari mérnökök számát tekintve a budapesti központ a Bosch vállalat második legnagyobb európai fejlesztési helyszíne.

Budapesten az elmúlt csaknem húsz évben olyan kompetencia- és tudástranszfert építettünk fel, ami biztosítja, hogy a magyarországi Bosch élen járjon a jövőt alakító technológiák megalkotásában” – nyilatkozta Daniel Korioth.

A cég tavaly bejelentette be, hogy nagy mértékű beruházás keretében 2021-ig tovább bővíti budapesti központját. A tervek szerint az újabb bővítés első fázisában elkészülő épületegyüttes 1.800 munkavállaló befogadására lesz alkalmas.

Díjazták a munkahelyteremtést

Érdemes a pályázati lehetőségeket és az álláshirdetéseket folyamatosan figyelnünk:

- a Profession.hu-n rengeteg álláshirdetés vár ránk,

- Budapesten jelenleg is több ezer pozícióra keresnek munkatársat,

- általános iskolai végzettséggel itt találhatunk munkát,

- szakiskolai képzettséggel ezekből a hirdetésből válogathatunk,

- érettségivel a zsebünkben ezeket az álláslehetőséget nézhetjük át,

- főiskola végzettséggel pedig az alábbi állásokra pályázhatunk.

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk bármilyen állást is szeretnénk a meghirdetett álláslehetőségekre, ezért mindig frissítsük azt, vegyük igénybe hozzá a Profession.hu önéletrajz-készítőjesegítségét!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala