Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Lezárult az üzemcsarnok és az infrastruktúra átalakítása és elindult a termelés a GMD csoport új magyarországi üzemében. A francia járműipari beszállító 20 milliárd forint értékű beruházással felépült dorogi alumíniumöntő egysége – amely egyben a vállalat legmodernebb és leghatékonyabb európai telephelye – teljes kapacitással termel. Szinte le sem zárult az első ütem, máris további jelentős fejlesztések szerepelnek a francia vállalat terveiben.

A GMD csoport fém- és műanyagipari termékeket gyárt főképp a járműipar, de más ágazatok számára is. Sajtolással, fröccsöntéssel, hőformázással, alumínium-olvasztással, valamint fémöntéssel foglalkoznak, de tömítőket is készítenek. A gyártás mellett autó-, illetve gépészeti alkatrészek tervezése és fejlesztése is a portfólió része, elsősorban kormánymű-, váltó-, illetve motoralkatrészek kapcsán. A világ 14 országában jelen lévő francia vállalatcsoport globálisan jelenleg mintegy 5500 főt foglalkoztat, forgalma idén várhatóan meghaladja az egymilliárd eurót.

Pályamódosítás

A lezáruló beruházást végrehajtó GMD Cast Hungary 2017-ben alakult Magyarországon, majd a Dorogi Ipari Parkban található, korábban a japán Sanyo és Panasonic által használt üzemcsarnok megvásárlásával elindította a projektet. A 2019-es esztendőre az átalakítás befejeződött, a gyártósorok és öntőrészek folyamatosan kapcsolódtak be a termelésbe. A francia vállalatcsoport a dorogi autóalkatrész gyártó üzem a GMD csoport öntödei üzletágának összes egysége közül a legnagyobb, egyidejűleg Európa legmodernebb és leghatékonyabb, magas szinten robotizált üzeme lesz. Az első, 65 millió eurós beruházás eredményeként 240 új munkahely jön létre, főként magasan képzett szakemberek és technikusok számára.

A GMD 2019-ben egy bonyhádi üzem megvásárlásával bővítette magyarországi portfólióját, ahol 160 fő alkalmazásával gyártanak bőr beltéri elemeket a VW konszern csúcsmárkái, a Lamborghini és a Bentley modelljei számára.

A pozitív magyarországi tapasztalatok alapján a francia járműipari beszállító egy, a dorogi egységet érintő újabb, 20 millió euró értékű, 160 további pozíciót jelentő fejlesztést helyezett kilátásba a következő évre.

Amennyiben a térségben helyezkednénk el, a Komárom-Esztergom megyei lehetőségeket itt találjuk.

Dübörög az autóalkarész-gyártás Dorogon - munka, munkahely, gyártás

Érdemes figyelnünk azokra a szektorokra is, ahol aktuálisan a legtöbb szakembert keresik:

Szakmunka: 3741 álláslehetőség

Fizikai, segéd, betanított munka: 2044 álláslehetőség

Értékesítés, kereskedelem: 1447 álláslehetőség

Pénzügy, könyvelés: 1176 álláslehetőség

Mérnök: 965 álláslehetőség

Jelentkezzünk minél több helyre és figyeljünk a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem! Ha tovább növelnénk esélyeinket, töltsük le a Profession mobilalkalmazását Androidra ittiPhone-ra pedig itt, így bárhol, bármikor szemezgethetünk a több mint 10.000 állásajánlat közül.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, karrier, autóipar, Dorog