Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Korábban már beszámoltunk a nagy volumenű fejlesztés tervezett részleteiről, cikkünk itt található. A cég Dunavecsén építi fel gyártóüzemet, aminek a kivitelezése már megkezdődött, sőt idén októberre tervezik az átadást.

Jelenleg az infrastrukturális fejlesztéseken van a hangsúly a beruházáshoz kapcsolódóan: körforgalmi csomópont kiépítése zajlik, illetve a hozzá kapcsolódó közvilágítás és csapadékvíz-elvezetés, valamint az ivóvíz-, és szennyvízcsatorna hálózat bővítése is szerepel a projektlistán. Ezek mellett a vállalat intézi a táj rendezését és a növények telepítését is.

Az infrastrukturális fejlesztések összesen több mint 800 millió forint értékűek.

A cég tervei szerint már 2024-ben elkezdik a termelést a dunavecsei okosgyárban, itt pedig 500 munkahelyet tudnak majd biztosítani a környékbelieknek.

Álláskeresés

A Bács-Kiskun megyei állásokat itt böngészhetjük át, a gyártás, termelés területén pedig országszerte mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt. 

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több ezer állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. A sokféle fizikai, segéd és betanított munka között is érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint! Maradjunk mindig naprakészek, kérjünk a friss állásokról hírlevelet is!

Ha még csak most állunk neki az új munkahely keresésének vagy szívesen váltanánk, frissítsük vagy egészítsük ki önéletrajzunkat, majd töltsük fel ide, hogy személyre szabottan válogathassunk az álláslehetőségek között!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala