Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Eger déli iparterületén tervezi felépíteni új gyártóüzemét a Marshall Ablakgyártó Kft.

A már több évtizede működő cég három ütemben tervezi megvalósítani projektjét. A jelenleg Kálban lévő gyártósorát költözteti át a cég a beruházás utolsó ütemében Egerbe. A tervek szerint a gyártóüzem, továbbá az összes kiszolgáló funkció egy telephelyen belül működne majd így.

Ha Egerben keresnénk állás, a városban meghirdetett állásokat itt találjuk, a Heves megyei álláshirdetéseket pedig itt tudjuk átböngészni. Ha lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha még nincs tapasztalatunk egyáltalán a munka világában, de szeretnénk már elhelyezkedni, ezeket az állásokat böngésszük át. Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

A magyar gyáriparba jelenleg is számos területen keresnek dolgozókat országszerte. Szakemberekre pedig valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több ezer állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. A fizikai, segéd és betanított munkák között is érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint! Időről-időre frissítsük önéletrajzunkatés töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról! 

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala