Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Egyre fontosabb a kényelem

A Reacty Digital reprezentatív felmérésében azt kutatta, hogyan és miért vásárolunk online. A válaszokból kiderült, hogy az online vásárlók elsősorban a kényelem, illetve a házhoz szállítási lehetőség miatt vásárolnak az interneten, a kedvezőbb ár befolyásoló hatása az utóbbi években egyre csökken. Mit vásárolunk szívesen? Az elmúlt egy évben a megkérdezettek csaknem 40-40%-a vásárolt ruházati terméket és háztartási gépeket online. A szolgáltatások közül a különféle előfizetések (26 százalék), a szállásfoglalás (26 százalék) és a biztosítások (22 százalék) voltak a legnépszerűbbek.

Alaposan körülnézünk, mielőtt döntenénk

Egy átlagos online vásárló három különböző felületről tájékozódik rendelés előtt, a vásárláskor a legfontosabb számukra a magyar nyelvű weboldal, a részletes termékleírás, a képek és az ár feltüntetése. A felmérés szerint az elmúlt egy évben az online vásárlók negyedével fordult elő, hogy megrendeltek egy terméket, de végül elálltak a vásárlástól: a legtöbben minőségi kifogás miatt, vagy azért tették ezt, mert nem felelt meg elvárásuknak (24-24 százalék). 

Kapcsolódó álláshirdetések

Tavaly a koronavírus járvány hatásai miatt növekedett az internetes és csomagküldő értékesítés népszerűsége is: az elektronikus kereskedelem éves teljesítménye első alkalommal múlta felül az ezermilliárd forintot. Persze nemcsak a webshopok várják a dolgozókat, a hagyományos üzletek is újra nyitva állnak - mind a vásárlók, mind az álláskeresők előtt.

Ha szívesen dolgoznánk a kereskedelemben, nézzünk körül az alábbi álláshirdetések között:

Bolti eladó állások országszerte: több mint 960 álláslehetőség

Értékesítői munkák, beleértve a különböző sales területeket, területi értékesítőtől a szolgáltatásértékesítő key account manager pozíciókig: több mint 1400 munkalehetőség

Webshop adminisztrátori munkák: 15 álláshirdetés

Ügyfélszolgálati pozíciók: 450 álláshirdetés

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala