Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Várda Meat Kft. közel négymilliárd forint értékű beruházásba kezd Kisvárdán. A 2013-ban alapított cég konyhakész, úgynevezett kényelmi ételek gyártásával és értékesítésével foglalkozik, amelyeket 100 százalékban Angliába exportálnak. Ezen felül további feldolgozott baromfi húsalapanyagok szortírozásával, egalizálásával is foglalkoznak.

Élelmiszeripari beruházás Kisvárdán - munka, szakma, élelmiszeripar

A gyártáshoz felhasznált alapanyagot Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a környék vágóhídjairól tudják majd nagy mennyiségben és alacsony logisztikai költséggel beszerezni, így a megszerzett árelőnyt az értékesítési piacon is érvényesíteni tudják. Az üzemben két egymástól különálló gyártóvonal kialakítását tervezik, az így kapott termékeket pedig állateledel, haltáp és prémium kozmetikai ipari termék előállításához lehet majd felhasználni.

A magyar nemzetgazdaság egyik hagyományos húzóágazata az élelmiszeripar, amit a Nemzeti Befektetési Ügynökség által kezelt projektek is jól mutatnak: az élelmiszeripar évek óta a dobogón szerepel a legtöbb működőtőke beruházást felmutató iparágak között. 2018-ban a magyar élelmiszeripar - hétszázalékos emelkedés után - 3235 milliárd forintnyi termelési értéket állított elő. A teljes feldolgozóipari kibocsátás egytizede érkezett ebből a szektorból. Az ágazatban 151 ezer ember dolgozik, a baromfihús-kivitel 220 ezer tonna volt tavaly, ami 30 ezer tonnával több, mint 2017-ben.

Élelmiszeripari beruházás Kisvárdán

Amennyiben az élelmiszeriparban keresünk munkát, ide kattintsunk a lehetőségekért.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében ezeket az állásokat kínálják aktuálisan.

Szakemberekre számtalan szektorban nagy szükség van, a legtöbb nyitott pozíciót Budapesten találhatjuk.

Ha kiemelt bérezésre vágyunk, ezek a nekünk való munkák, de akár külföldön is szerencsét próbálhatunk.

Középfokú végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt találhatjuk meg a számításunkat.

Válogassunk a feni lehetőségek között, és jelentkezzünk minél több helyre. Figyeljük a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem! Ha tovább növelnénk esélyeinket, frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék:  munka, munkahely, szakma, élelmiszeripar, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye