Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Egy éve tart a távmunka

2020. március 16-án rendelte el a Magyar Telekom vezetősége az általános távmunkát a fokozódó járványhelyzet miatt. Az elmúlt időszakban a kollégák zömében otthonról, home office-ból látták el feladataikat és távolról kapcsolódtak a megbeszélésekhez, vállalati fórumokhoz, online rendezvényekhez.

A vállalat a március 15-i hosszú hétvégét ezért még egy fizetett szabadnappal meghosszabbította: az extra szabadnap célja, hogy a munkatársak valami olyanra fordíthassák az ajándék időt, amire szeretnék, legyen az pihenés, családi töltődés vagy éppen tanulás. 

„Kollégáink a megváltozott körülmények ellenére erőn felül teljesítenek minden élethelyzetben, helytállnak a munkában és a magán-, családi életben is egyaránt. Tudjuk, hogy ez a helytállás kimerítő, éppen ezért a Telekom Csoporthoz tartozó minden kollégánk szabadságkeretét megtoldjuk egy extra nappal, hogy legyen lehetőségük a feltöltődésre.” - nyilatkozta Friedl Zsuzsa, a Magyar Telekom Chief People Officere.

Az ügyfelek folyamatos kiszolgálásának biztosítása érdekében az ügyfélszolgálaton dolgozó kollégák a plusz szabadnapot számukra tetsző időpontban vehetik ki, szabadságkeretüket a vállalat egy extra nappal toldotta meg.

Aktuális álláshirdetések

A járvány miatt veszítettük el a munkánkat? Itt olvashatunk a munkakeresési járadék igényléséről, itt pedig az álláskereséshez kaphatunk hatékony iránymutatást. 

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Friss önéletrajzra mindenképp szükségünk lesz, készítsük el most, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak.

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több mint 2500 állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. 

A több mint 1200 féle fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala