Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Július hónapban az egy évvel korábbinál 16,9 százalékkal több, 1,319 millió vendég 14,6 százalékkal több, 3,758 millió éjszakára szállt meg a belföldi szálláshelyeken.

A külföldi vendégek száma 2021-hez képest ebben a hónapban 122,2 százalékkal nőtt, a belföldi vendégek száma 8,9 százalékkal elmaradt a tavalyihoz képest.

A szálláshelyekre összesen 493 ezer külföldi vendég érkezett, a legnépszerűbb turisztikai régió a Budapest-Közép-Duna-vidék volt, ahol a külföldivendég-éjszakák 47 százalékát regisztrálták.

A belföldi vendégszám 827 ezer volt, a legnépszerűbb úticél a Budapest-Közép-Duna-vidék mellett a  Balaton volt.

A szálláshelyek január-júliusi bruttó bevétele 140,3 százalékkal nőtt a 2021-es év azonos időszakához viszonyítva.

Aktuális állások

Érdemes megnézni a kínálkozó álláslehetőségeket a turizmus, vendéglátás területén.

A szállodaipari állásokat itt találjuk, ha az éttermi vendéglátásban szeretnénk elhelyezkedni, kattintsunk ide.

Ha az élelmiszeripar területén szeretnénk elhelyezkedni, nézzünk körül itt. A mezőgazdasághoz kapcsolódó pedig állásokat itt találjuk. A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ezekben a szektorokban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala