Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az Audi Hungaria, a Széchenyi István Egyetem (SZE) és a győri önkormányzat együttműködésével létrejött komplexumot az új tanév kezdetével vehetik birtokba az oktatók és a diákok, hogy az egyetem és az ipar közös kutatásain és fejlesztésein dolgozzanak.

A FIEK koncepció nem pusztán egy infrastrukturális fejlesztés, hanem egy hosszú távú, fenntartható gazdasági fejlődést támogató rendszer, ami a gazdaság valós igényeire alapul. A nyolc, első körben megvalósuló FIEK központban (Budapest, Gödöllő, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Debrecen, Szeged és Győr) a tervek szerint a kontinens élvonalába tartozó tudással rendelkező autóipari mérnökeit képzik, az újabb k+f kapacitások által pedig az autóipari fejlesztések központjává válhat Magyarország. A kutatások és együttműködések révén ráadásul növekedhet a versenyképessége azoknak a kis- és közepes vállalkozásoknak, akik a nemzetközi piacon szeretnének megjelenni.

Felsőoktatási és ipari együttműködési központ indul - oktatás, autóipar, Győr

A 4700 négyzetméter alapterületű, három épületből álló központ ad majd helyet a győri egyetem és az ipar közös munkáinak, logisztikai kutatásoknak, hagyományos és elektromotorokhoz, valamint turbófeltöltőkhöz kapcsolódó kutatásoknak, továbbá a térség kis- és közepes vállalkozásainak a nemzetközi megjelenéséhez szükséges fejlesztései is itt kapnak helyet.

A Széchenyi István Egyetem és az Audi Hungaria együttműködésén alapuló, nyitott kooperációs platform létrehozása, amelynek aktív közreműködésével és szolgáltatásaival megvalósítható a nyugat-dunántúli járműipar technikai-technológiai színvonalának, innovációs kultúrájának fenntartható fejlesztése – elsősorban a kis- és középvállalatok számára nyújtott szakmai támogatások, szolgáltatások révén, miközben az Egyetem versenyképessé válik az európai felsőoktatási térben is.

Az együttműködés sikerének bizonyítéka – a közös tanszékek mellett –, hogy ma a győri Audinál dolgozó mintegy 2000 mérnöknek több mint a fele egykori széchenyis hallgató.

Pályamódosítás

Amennyiben az autóiparban keresünk munkát,ezek a lehetőségek nekünk szólnak, az Audi Hungáriánál pedig ezeket a nyitott pozíciókat találhatjuk.

Mérnökökre számos iparágban nagy szükség van.

A legtöbb álláslehetőséget Budapesten és Pest megyében találhatjuk.

Győrben ide érdemes pályáznunk, és a külföldi állások is nyitva vannak ellőttünk.

Amennyiben más szempontok érdekelnek bennünket, keressünk egyéni beállításaink szerint.

Szemezgessünk a fentiek között, és jelentkezzünk minél több helyre. Legyünk naprakészek, kérjünk hírleveletés Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Amennyiben pedig pályaváltáson gondolkodunk, ide kattintva gyűjthetünk hasznos információkat a témában.  

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, felsőoktatás, kutatás, járműipar