Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Figyeljük az építőipari állásokat!Figyeljük az építőipari állásokat!Figyeljük az építőipari állásokat!

Az építőipari szektor idei, egész éves teljesítménye valamivel több mint 10 százalékkal, de előrejelzések alapján akár 20 százalékkal is meghaladhatja a 2018-as szintet – derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adataiból.

Idén januárban az építőipari termelés 29,1 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit, ez pedig tavaly július óta a legnagyobb növekedés. Az épületek építése 28,2, az egyéb építményeké 32,2 százalékkal emelkedett.

Az építőipart idén az újlakás átadási hullám húzza fel, mivel országosan legalább 25 ezer lakás átadására számítanak. Jelentős lesz a fővárosi irodapiac bővülése is, hiszen Budapesten 700 ezer négyzetméternyi  irodaterület kivitelezése zajlik éppen. Az ipari és irodaépületek építése mellett az út- és vasútépítések járultak hozzá nagyban a növekedéshez.

A szakképzett munkaerő hiánya továbbra is jelentős probléma az iparágon belül, szakemberként éppen ezért nagy eséllyel pályázhatunk építőipari pozíciókra.

Figyeljük az építőipari állásokat!

Nézzünk szét az építőipari állások között, és találjuk meg azt a pozíciót, amit aztán meg is pályázunk:

Kőműves állások

Víz és gázszerelői állások

Építőipari szak- és segédmunkás állások

Lakatos, géplakatos pozíciók

Villanyszerelői pozíciók

Épületkarbantartói pozíciók

Kivitelező, generál kivitelezői állások

Üzemeltetői, műszaki koordinátori pozíciók

Műszaki ellenőr állások

Építőipari projektmenedzseri állások

Építőipari vezető állások

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk bármilyen állást is szeretnénk, CV-nk elkészítéséhez vegyük igénybe a Profession.hu önéletrajz-készítője segítségét!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. 

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala