Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Aláírásukkal együtt az egyik legfontosabb hazai üzleti magazinban jelent meg nyilatkozatuk, amelyben az LMBTQ emberek és a nyitottság mellett foglaltak állást. Az akciót a Nyitottak vagyunk kezdeményezés szervezte, hogy nyitottságra inspiráljon, és tegyen azért, hogy csak a tetteik és teljesítményük alapján ítéljék meg az embereket a munkahelyeken. A Nyitottak vagyunk alapítói, a Prezi, az espell, és a Google mellett  feltűnnek ismert világmárkák vezetői is, mint a Citi, BlackRock, CMS, Converse, Diageo, Eaton, Morgan Stanley, Nielsen, Sigma Technology. A sok nagy cég mellett számos magyar vállalkozás is csatlakozott, informatikai cégek, kreatív ügynökségek, de van vidéki hotel, és építész -, valamint közösségi iroda is közöttük. A nyilatkozatot Martis István, a Profession.hu ügyvezetője is aláírta.

Fókuszban a nyitott munkahelyek - munka, munkahely, elfogadás

Peksa Kama a Budapest Pride sajtószóvivője  a kezdeményezéssel kapcsolatban elmondta: „Nagyon sok LMBTQ ember dolgozik kisebb-nagyobb vállalatoknál, multinacionális cégeknél. Nagyon fontos, hogy biztonságos térben tölthessék a munkaidejüket. Az elfogadó, támogató kollégák jelenléte az LMBTQ emberek életében elengedhetetlen, és ehhez a cégek aktív kiállására, példamutatására nagy szükség van.

A Budapest Pride-on nagy létszámban először 2013-ban jelentek meg cégek, akkor is a Nyitottak vagyunk kezdeményezésére vonultak fel. Azóta Magyarországon is tapasztalható az a trend, hogy egyre több olyan munkahely van, ahol a Pride hónapjában, és azon túl is, számos programot szerveznek a jelenlegi és jövőbeli LMBTQ kollégákért, a nyitott vállalti kultúra formálásáért.

Azért indítottuk el az első közös kamionunkat 2013-ban a Nyitottak vagyunk közösségével a Budapest Pride-on, mert biztosak voltunk abban, hogy sokan szeretnének kiállni az LMBTQ emberekért, és a nyitottságért, talán csak egy kis inspirációra van szükségük ehhez. Nagyon örülünk annak, hogy mi is hozzájárulhattunk ahhoz, hogy a Budapest Pride-on résztvevők, és így az LMBTQ emberekért, sokszínűségért kiállók száma a többszörösére nőtt. Azóta évről évre egyre többen vonulnak velünk, sokan több mint száz fős vállalati csapatokkal, kollégákkal, vezetőkkel, vagy éppen saját céges járművel. Fontos következő lépés, hogy az LMBTQ emberek elfogadásáról szóló üzenetet a Budapest Pride-on túlra is eljuttassuk” - összegezte a Nyitottak vagyunk Budapest Pride kapcsán indított akcióit Miklós Melinda, a Nyitottak vagyunk ügyvezetője. 

Pályamódosítás - munka, szakma, pályaváltás

Magyarországon ma már több mint ezer cég és szervezet vallja, hogy nemcsak helyes, hanem üzletileg is megéri, ha kollégáikat kizárólag a tetteik és a teljesítményük alapján értékelik. Nemzetközi kutatások is alátámasztják ennek jelentőségét, a BCG egy friss felmérése például arra mutatott rá, hogy egyértelmű a párhuzam a cégeken belüli sokszínűség és az innováció között, és  a sokszínű cégek általában üzletileg is eredményesebbek. Ráadásul az ilyen szervezeteknél dolgozók jobban érzik magukat. Magyarországon nyitott céget választana a 18 évnél idősebb diákok 83%-a.

Amennyiben szeretnénk hiteles információkat gyűjteni leendő munkahelyünkről, itt nézzünk szét.

Jó szakemberekre folyamatosan nagy szükség van, jelenleg ezeken a területeken találjuk a legtöbb nyitott állást:

Szakmunka: 3267 álláslehetőség

Fizikai, segéd, betanított munka: 1835 álláslehetőség

Pénzügy, könyvelés: 1200 álláslehetőség

Értékesítés, kereskedelem: 1179 álláslehetőség

Gyártás, termelés: 1169 álláslehetőség

Válogassunk a fentiek között, és jelentkezzünk minél több helyre. Figyeljük a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Ha pedig a munkakörünkben jellemző bérekről tájékozódnánk, ide kattintsunk a hiteles információkért.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, teljesítmény, nyitottság, elfogadás