Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Nemcsak a bankok és pénzintézetek reagáltak a váratlanul sokakat érintő pénzügyi válságra: több autógyártó cég is igyekszik megkönnyíteni azok dolgát, akik nem tudják fizetni részleteiket vagy elveszítették állásukat.

AJÁNLÓ: A járvány miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Autóvásárlás kockázat nélkül - erős ajánlat a nehéz időkben

A Ford Promise program pár napja kihirdetett feltételei szerint azok az amerikai Ford-tulajdonosok, akik június 26. után vásárolták autójukat, és nehéz anyagi helyzetbe kerülnek az elkövetkező egy év során, veszteség nélkül válthatják vissza a járművet. A korábban példa nélküli program azokat a vásárlókat is célozza, akik már elszánták magukat a vásárlásra, majd a koronavírus miatt elbizonytalanodtak: az 1 éves türelmi időszak biztosítja őket arról, hogy nem buknak nagyot egy esetleges vásárlással még akkor sem, ha időközben megszűnik az állásuk és gondot okoz a részletek fizetése vagy a tartalékok hiánya. Az ajánlat azoknak szól, akiket elbocsátottak vagy akiknek csődbe ment a vállalkozása – tehát azok, akik önként felmondanak egy munkahelyen, nem élhetnek a lehetőséggel.

Az autóvásárlási kedvet igyekeznek más gyártók is fenntartani: a Hyundai például késleltetett részletfizetési lehetőséget biztosít azon vásárlóinak, akik bizonyítani tudják, hogy a járvány időszaka alatt bocsátották el őket.

Bár a vírushelyzet a gyártó cégeket sem hagyta érintetlenül, számtalan munkalehetőség kínálkozik jelenleg is az autóiparban, a gépkezelői lehetőségektől az értékesítői állásokig.

Az Audi aktuális hirdetéseit itt találjuk, közte stratégiai beszerző és folyamatmérnök álláslehetőségekkel. 

Érdemes körülnézni a Bosch hirdetései között is, ők minőségügyi vevői kapcsolattartót, karbantartót és csarnokmestert is keresnek. 

A Toyo Seat betanított gépkezelő, robotprogramozó és logisztikus állásokra várja most a jelentkezőket, ha pedig szívesen foglalkoznánk autó alkatrészek kiszállításával, raktározásával, akkor a Bárdi Autó ajánlatait és az Unix Autó hirdetéseit érdemes átböngésznünk. 

Értékesítőként is elhelyezkedhetünk: a szakmákat bemutató sorozatunk legutóbbi cikkében erről a munkakörről írtunk. A cikkben megtaláljuk a legfrissebb értékesítő állásokat is, érdemes kattintani!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala