Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Diligent Corporation termékeit csaknem 700 ezer vállalatvezető használja globálisan: a cég valós idejű, felhőalapú szoftveres megoldást szolgáltat a nagyvállalatok igazgatósági és felügyelőbizottsági feladatainak hatékony végrehajtásához.

A világ legnagyobb vállalatai és legismertebb márkái közül sokan a Diligent vállalatirányítást támogató eszközeit használják, ezért az új budapesti Globális Termék Innovációs Központ 300 új, magas szintű üzleti- és technológiai képzettséget igénylő munkahelyet teremt Magyarországon: termékmenedzsereknek, szoftverfejlesztőknek, minőségbiztásítással, kiberbiztonsággal, infrastruktúra üzemeltetéssel és gyártási folyamatokkal foglalkozó szakembereknek, kutatóknak kínálnak majd munkát. A Diligent beruházását a magyar kormány is támogatja a HIPA Nemzeti Befektetési Ügynökségen keresztül.

Magas hozzáadott értéket teremtünk

“Most minden egyes beruházás aranyat ér, hiszen a munkahelyteremtő beruházások a jelenlegi világgazdasági környezetben egyre ritkulnak, ezért egyre erősebb értük a verseny. Ez egy 11,3 milliárd forintos beruházás, amely beruházáshoz Magyarország kormánya 2,8 milliárd forintnyi támogatást biztosít. A Diligent 300 felsőfokú végzettséggel rendelkező magyar munkavállalót fog felvenni, akik szoftverfejlesztéssel, vállalatirányítási programok fejlesztésével, számítógépes szolgáltatással és informatikai támogatással foglalkoznak majd. Ez egy komoly lépés Magyarország gazdaságának dimenzióváltása szempontjából abba az irányba, hogy a Magyarországra érkező beruházások egyre nagyobb mértékben alapuljanak a kutatásfejlesztésre és a magas hozzáadott értékre”– emelte ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

A Diligent választása azért esett épp Magyarországra, mert élenjár a gazdaság digitális átalakításában és egy olyan befogadó ország Európa szívében, ahol nagyon sok tehetséges munkavállalót lehet toborozni.

Vonzó város Budapest

Budapest munkaerőkínálata kiemelkedő, sok multinacionális cég számára nyújt lehetőséget, kiváló élet- és munkakörülményeket kínál az itt dolgozóknak, ideértve az egészségügyi szolgáltatásokat, az oktatást és a foglalkoztatás feltételeit. A Diligent eltökélt szándéka egy világszínvonalú fejlesztő központ megalapítása Budapesten, amely a világ legsikeresebb vállalainak szállít majd megoldásokat.

Brian Stafford a Diligent vezérigazgatója elmondta: “A hamarosan megnyiló Globális Termék Innovációs Központunknak meghatározó szerepe lesz abban, hogy a Diligent hosszútávon bővíthesse kapacitását, növelhesse hatékonyságát és rugalmasságát, valamint, hogy hosszú távon biztosítsuk növekedésünket a termékfejlesztés és a technológiai részleg jobb együttműködése révén.

Aktuális álláslehetőségek

Ha budapesti, multis környezetben keresünk álláslehetőséget, nézzünk körül az alábbi lehetőségek között:

Állások SSC-knél, azaz üzleti szolgáltató központokban: több mint 350 álláslehetőség országszerte.

Itt kihasználhatjuk nyelvtudásunkat, a leggyakoribb angol és német mellett több állásnál kérnek héber, holland, lengyel vagy éppen svéd nyelvismeretet.

Állások IT területen, programozó és fejlesztői állások: csaknem 800 álláslehetőség üzemeltetői állások: több mint 500 lehetőség

Mérnökként több mint 900 állás közül válogathatunk országszerte, a kifejezetten friss diplomásoknak és pályakezdőknek szánt munkalehetőségeket itt találjuk, míg a senior, 5-10 év tapasztalattal rendelkező mérnököknek szóló hirdetések erre vannak.

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala