Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A vállalat a beruházása során egy 150 fő egyidejű befogadására alkalmas éttermet, egy új, nagy teljesítményű üzemanyagtöltő állomást, valamint egy elektromos autótöltőt létesített.

A cég a meglévő telephelyét bővítette további 2,5 hektár területtel, itt már tavaly ősszel átadtak egy automata, nagy teljesítményű üzemanyagtöltő állomást. A teljes projektet idén októberre fejezték be az új étterem megnyitásával, ami alkalmas az ipari parkban dolgozók étkezési lehetőségét biztosítani ebédidőben.

„A teljes beruházás megvalósulásának köszönhetően további 18 új munkahelyet tudtunk teremteni” – mondta el Barcsák Róbert tulajdonos, igazgató.

A beruházás teljes költsége 650 millió forint volt.

Álláskeresés

A Bács-Kiskun megyei állásokat itt böngészhetjük át, a Baján meghirdetett állásokat itt találjuk, ha pedig Kecskeméten keresnénk állást, ide kattintsunk a legfrissebb hirdetésekért.

Ha lakhelyünk szerint másként rangsorolnánk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala