Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A kormány is támogatja a beruházásokat

Az MTI közleménye szerint a beruházáshoz a magyar kormány 2,1 milliárd forint támogatást biztosít. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Kecskeméten kihangsúlyozta: a Motherson cégcsoport Magyarország, a magyar kormány szövetségese a világjárvány okozta gazdasági kihívásokkal szemben folytatott rendkívüli harcban.

"A munkahelyek elvesztése ellen és a munkanélküliséggel szemben folytatott harcban azok a vállalatok a kormány legjobb szövetségesei, amelyek a mostani nehéz körülmények ellenére is újabb és újabb beruházásokkal fejlesztenek, válnak versenyképesebbé, őrzik meg a náluk lévő munkahelyeket és hoznak létre újakat" - fogalmazott.

Aktuális álláslehetőségek

A magyar autóiparba jelenleg is számos területen keresnek dolgozókat országszerte:

Állások az Audinál: a győri gyárba jelenleg keresnek mérnöket, pénzügyi és IT szakembereket is. 

Állások a Suzukinál: az esztergomi gyárba jelenleg keresnek HR szakembert és mérnököket is.

Állások gyártás területen, beleértve minden gyártási területet: több mint 1200 álláslehetőség

Mérnökként több mint 1100 állás közül válogathatunk országszerte, a kifejezetten friss diplomásoknak és pályakezdőknek szánt munkalehetőségeket itt találjuk, míg a senior, 5-10 év tapasztalattal rendelkező mérnököknek szóló hirdetések erre vannak.

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala