Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az 5,6 hektáron, zöldmezős beruházással megvalósuló új komplexumban 2020-tól hagyományos és elektromos tesztpadokkal egyaránt dolgoznak majd az új generációs belső égésű, hibrid, valamint elektromos motorok és hajtásláncok fejlesztése, szimulációja és tesztelése kapcsán.

Pályamódosítás

Az AVL Hungary 17 éves története alatt élvonalbeli kutató-fejlesztő centrummá vált a hajtásrendszerek területén. Az AVL hazai részlegében 2010-ben még alig száz, ma azonban már közel 400 munkatárs menedzsel teljes fejlesztési ciklusokat, illetve vesz részt a motortervezés, a szoftverfejlesztés, a szimuláció, a gyártástervezés, a kalibráció és a tesztpados mérés különböző fázisaiban. A globálisan alkalmazott 9500 munkatárs kimagasló teljesítményének köszönhetően az AVL műszaki innovációi ma már öt kontinens személyautó-, nehézgépjármű-, munkagép-, vasúti és hajóiparában jelennek meg, többek között a Magyarországon készülő személyautókban és haszongépjárművekben is.

Az osztrák vállalat folyamatosan bővít hazánkban, amit jól mutat, hogy 2018-ban megduplázta foglalkoztatotti létszámát, de a következő évekre is jelentős létszámbővüléssel számolnak. A Kecskeméten és Zalaegerszegen működő egységek mellett jelenleg Budapesten található a magyarországi központ, amely 2020-tól költözik az új érdi komplexumba – ez az AVL globális hálózatának második legnagyobb egysége lesz. Itt kap helyet hamarosan 12 tesztpad is, amelyek 2020-ra készülnek el, 2021-re pedig teljes kapacitással működik majd az új AVL főhadiszállás és K+F központ.

Járműipari fejlesztés Érden - munka, munkahely, autóipar

Az AVL Hungary – a belső égésű motorok tökéletesítésén kívül – egyre nagyobb figyelmet fordít a környezetkímélő elektromos és hibrid megoldásokra, továbbá az önvezető gépjárművek fejlesztésére is, mely területek a közeljövőben a járműipar legfőbb fókuszát jelentik.

Amennyiben az autóiparban keresünk munkát, ezek a lehetőségek nekünk szólnak.

Mérnökökre számos iparágban nagy szükség vagy, ahogy az IT szakemberek is keresettek napjainkban.

A legtöbb álláslehetőséget Budapesten és Pest megyében találhatjuk.

Érden ide kattintva találhatjuk meg a számításunkat, Kecskeméten ezek a nyitott pozíciók várnak ránk, Zalaegerszegen pedig ide pályázhatunk.

Amennyiben más szempontok érdekelnek bennünket, keressünk egyéni beállításaink szerint.

Szemezgessünk a fentiek között, és jelentkezzünk minél több helyre. Legyünk naprakészek, kérjünk hírleveletés Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók számára is láthatóvá váljunk. Amennyiben pedig pályaváltáson gondolkodunk, ide kattintva gyűjthetünk hasznos információkat a témában.  

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, járműipar, szoftverfejlesztés, Érd