Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Zalaegerszeg bekerül az európai autófejlesztés fontos pontjai közé, hiszen a ZalaZone járműipari tesztpálya első ütemének átadásán már meg is történt.  

A 45 milliárd forintos beruházással egy 265 hektáros területen létesítenek európai szinten is egyedülálló tesztpályát. Az új pálya a hagyományos mellett az elektromos, illetve önvezető járművekhez kapcsolódó teszteléseket, kutatás-fejlesztést is lehetővé teszi majd.

Járműipari fejlesztés Zalaegerszegen

A tesztpályán már elkészült több pályaelem: a kezelhetőségi pálya, a dinamikai felület, a fékezés tesztelésére szolgáló gyorsító szakasz és a biztonsági zóna. Elkészült továbbá a smart city (okosváros) első 5 hektáros területe, valamint a technikai- és a fogadóépület is.

Jelenleg hazánkban 10 ezer járműipari fejlesztőmérnök dolgozik, valamint 40 járműipari kutatóhely van. 620 járműipari vállalat működik hazánkban, és a világ 20 legmeghatározóbb gyártója és beszállítója közül 15 jelen van. Érdemes hát megnézni a jelenlegi álláshirdetéseket ebben a szférában!

Ha Zala megyében keresünk állást, itt tudjuk átböngészni a friss pozíciókat. A zalaegerszegi nyitott pozíciókért pedig kattintsunk ide.

Pályamódosítás

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk bármilyen állást is szeretnénk a meghirdetett álláslehetőségekre, ezért mindig frissítsük azt, vegyük igénybe hozzá a Profession.hu önéletrajz-készítőjesegítségét!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala