Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A vezető francia gyógyszeripari vállalat legújabb magyarországi egységében kezdetben 100 fő, hét nyelven támogatja a Sanofi leányvállalatait könyvelés, HR és pénzügy területeken, de 2022-ig 350 főre bővül a központ.

Az 1973-ban alapított Sanofi a világ egyik vezető gyógyszeripari szereplője, termékeit 170 országban forgalmazzák. A párizsi székhelyű vállalatcsoport 100 országban több mint 100 000 főt foglalkoztat, és kiemelt figyelmet fordít a kutatás-fejlesztésre.

Pályamódosítás

A Sanofi Magyarország egyik vezető gyógyszeripari vállalata, a hazai gazdaság 16. legnagyobb exportőre és a 21. legnagyobb árbevételű vállalata 2013 óta a magyar kormány stratégiai partnere. A budapesti telephelyen és K+F központban folyik a kémiai fejlesztés és gyártás, de Veresegyházán és a Miskolc melletti Csanyikvölgyben is rendelkeznek kisebb termelőegységekkel, emellett a nagytétényi logisztikai és disztribúciós telephely 59 gyár termékeiből több mint 50 vevőt szolgál ki évente mintegy 290 millió doboz gyógyszerrel.

A Sanofi legújabb magyarországi beruházásával csatlakozik az üzleti szolgáltató szektorban működő több mint 110 központhoz, amelyek több mint 50 000 főnek adnak munkát, jellemzően az Y generációhoz tartozó, nyelveket beszélő, diplomás fiataloknak. Mitöbb, a Sanofi az új irodára nem egyszerű SSC-ként, hanem kompetenciaközpontként, Center of Excellence-ként tekint, ahol kifejezetten magas hozzáadott értékű tevékenységet fognak folytatni. A 100 fővel induló új iroda kezdetben hét nyelven támogatja majd a Sanofi európai és észak-amerikai leányvállalatait könyvelés, HR és pénzügy területeken, de a 2022-ig tervezett dinamikus létszámnövekedéssel várhatóan a szolgáltatási portfólió is bővülni fog.

Üzleti támogató központokban jelenleg több száz nyitott pozíciót találhatunk.

Budapesten is számos lehetőség közül válogathatunk, de ha nem vagyunk a fővároshoz kötve, érdemes szétnéznünk a Pest megyei állások között is.

Jövőbe mutató fejlesztés Budapesten - munka, gyógyszeripar, SSC

Nyelvtudásunkat rendkívül sok területen kamatoztathatjuk: angolul beszélőket ide, német nyelvismerettel rendelkezőket ide, francia nyelvtudásúakat pedig ide várnak, de a spanyol és holland nyelv is keresett.

Amennyiben nem elégszünk meg a hazai lehetőségekkel, a külföldi munkák is nyitva állnak előttünk.

Más szempontok érdekelnek minket? Keressünk személyre szabott beállításaink szerint!

Jelentkezzünk minél több helyre és figyeljünk a legfrissebb állásokra is. Legyünk naprakészek, kérjünk hírleveletés Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem! Ha tovább növelnénk esélyeinket, töltsük le a Profession mobilalkalmazását Androidra ittiPhone-ra pedig itt, így bárhol, bármikor szemezgethetünk a több mint 10.000 állásajánlat közül.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, gyógyszeripar, SSC, Budapest