Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Green Fox Academy MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a kurzus a Work in Tech nemzetközi program része, és nőket segít abban, hogy saját vállalkozásukat digitális alapokra helyezzék, új karriert indítsanak vagy megalapozzák további tanulmányaikat az informatika területén.

A 2-4 hónapos programra 18 évet betöltött, középszintű angol nyelvtudással rendelkezők jelentkezhetnek. A program több mint 150 órányi tananyagát a Google szakemberei fejlesztették ki. A Green Fox Academy mentorai segítik a hallgatókat, pszichológusai készségfejlesztő tréninggel és elhelyezkedést támogató workshoppal egészítik ki a tanultakat. A közleményben kiemelték: a magasabb szintű informatikai tudás elsajátítása az egyik legjobb befektetés a jövőbe.

A Women in Digital Scoreboard 2020 kutatás szerint a felnőtt magyar lakosság csupán negyede rendelkezik az alapvető ismereteket meghaladó digitális készségekkel, és közöttük alacsony a nők aránya.  Az INCO Academy - Work in Tech képzési program különösen sérülékeny csoportokba tartozók számára nyújt segítséget. A Google.org és a Coursera által támogatott program Európa 17 országában, 9500 embert segít társadalmi és gazdasági helyzetének stabilizálásában.

Sokan nyomják meg az Újratervezés gombot a karrierjükön az elkövetkező időszakban - írjuk 2020-as cikünkben - a kérdés pedig ma aktuálisabb, mint valaha! Ha el tudjuk magunkat képzelni programozóként, vágjunk bele! Korábban arról is írtunk, kinek való a programozóképzés, milyen lehetőségeket tartogat az IT-szektor. 

Aktuális állásajánlatok

Ha kíváncsiak vagyunk, milyen hirdetésekre jelentkezhetünk akár már most IT fejlesztés-programozás területen, itt találjuk az aktuális lehetőségeket, több mint 1100 álláshirdetést, de az IT üzemeltetés is számos lehetőséget kínál.

A legtöbb szakembert Budapesten és Pest megyében keresik, de érdemes ránéznünk a vidéki opciókra is.

Más szempontok érdekelnek bennünket? Keressünk személyre szabott beállításaink szerint a többezer friss hirdetés között!

Szemezgessünk a fentiek között, és jelentkezzünk minél több helyre. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítéstFrissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Amennyiben pedig úgy érezzük, karrierünket egy szakmában folytatnánk, ide kattintva gyűjthetünk hasznos információkat a pályaváltásról, itt pedig a területen jellemző bérekről tájékozódhatunk.   

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala