Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

200 új munkahely jön létre

Az MTI közleménye szerint az összesen 2,2 milliárd forintos beruházásból megvalósult két autós étteremben mintegy 200 főt foglalkoztatnak majd. Magyarországon 1988-ban nyílt meg az első McDonald's étterem, a cégnek jelenleg 92 étterme és 6000 munkatársa van, mintegy 80 millió vendéget szolgált ki tavaly.

Scheer Sándor, a McDonald's magyarországi Developmental Licensee partnere tavaly ősszel ismertette az étteremhálózat terveit, amelyben a házhozszállítás országossá tétele mellett kiemelt szerepet kapott a modernizálás és a hálózat bővítése. A két autós étterem nyitásával pedig az idén már a harmadik új egységüket adják át. A magyar éttermek több mint felét továbbra is helyi vállalkozók üzemeltetik franchise rendszerben. 

Aktuális gyorséttermi és vendéglátós állások

A McDonald'shoz gyorséttermi dolgozókat keresnek több megyében és városban, karbantartót pedig Győrben.

A KFC több mint 20 vendéglátóhelyen keres éttermi dolgozót, Siófoktól Egerig. Nemcsak éttermi munatársakat keresnek, Budaörsön raktáros állásra is lehet náluk jelentkezni.

A Pizza Hut étterem és műszakvezetőket keres Budapesten, a Starbucks szintén műszakvezetőket keres Budaörsön és Dunakeszin. 

A NUDLI újonnan nyíló budapesti étterem is keres most dolgozókat, és a Pad Thai Wok Bar is keres akár pályakezdő wok előkészítőket.

Ha az összes aktuális vendéglátós állást szeretnénk megnézni -köztük külföldi munkalehetőségekkel-, akkor kattintsunk ide 350 álláshirdetésért.

Egyéb területek érdekelnek minket? A friss álláshirdetések között a személyes beállításaink szerint is böngészhetünk!

Ha a járvány miatt veszítettük el a munkánkat, itt olvashatunk a munkakeresési járadék igényléséről, itt pedig az álláskereséshez kaphatunk hatékony iránymutatást. 

Frissítsük, és töltsük fel önéletrajzunkat ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak.

Kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala