Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Pályamódosítás

A többi közlekedési ágnál alacsonyabb az üvegházhatású gáz kibocsátása és hatékonyabb az üzemanyag felhasználása a vasúti szállításnak.

Az árufuvarozás növekedése a gazdaság, a kereskedelem élénkülésének egyik nagyon jó mércéje, ám a több mozgó jármű fokozottabb környezetterheléssel, károsanyag-kibocsátással jár. A gazdasági növekedés és a fenntarthatóság szempontjait együttesen figyelembe kell venni, ezért a környezetkímélő közlekedési módok irányába szükséges elmozdulni az áruszállítás területén.

A vasúti szállítás jelenleg elsősorban a nagy távolságon versenyképes. A megrendelők viszont többnyire a háztól házig szállítást igénylik, ezért az ideális megoldást a kombinált árufuvarozás jelenti, amelynek gerincét a fenntartható és energiahatékony vasút adja, kiegészítve rövidebb távon a közúti fuvarozással.

Az Európai Unió a nagy távolságú vasúti árufuvarozás mintegy 30 százalékos részesedésének elérését tűzte ki célul 2030-ra. Szakértői becslések szerint a különböző árufuvarozási módok hatékonyabb együttműködésével évi mintegy 50 ezer kamionnal lehetne kevesebb a magyar közutakon.

A szállítás, logisztika területén mindig keresik a megbízható munkaerőt, ezeket az állásokat itt tudjuk átnézni.

Környezetbarát szállítás

Bármilyen pozícióban is szeretnénk elhelyezkedni, érdemes a pályázati lehetőségeket és az álláshirdetéseket folyamatosan figyelnünk:

- a Profession.hu-n több ezer álláshirdetés vár ránk,

- Budapesten jelenleg több mint 6500 pozícióra keresnek munkatársat,

- általános iskolai végzettséggel is rengeteg lehetőség vár ránk,

- szakiskolai képzettséggel ezekből hirdetésből válogathatunk,

- érettségivel a zsebünkben ezeket álláslehetőséget nézzük át,

- főiskola végzettséggel pedig itt pályázzunk.

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk bármilyen állást is szeretnénk, CV-nk elkészítéséhez vegyük igénybe a Profession.hu önéletrajz-készítője segítségét!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala