Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A projektben a Masterplast Nyrt. és a Market Építő Zrt. vesz részt, céljuk a hőszigetelőanyaggyár-építési tevékenység megalapítása.

A kőzetgyapot gyár építése során a jelenlegi legmodernebb és legzöldebb gyártási technológiát alkalmazzák majd. A gyárban előállított termék sokrétű felhasználására lesz lehetőség: épülethomlokzatok, válaszfalak, lapostetők szigetelésére, illetve hangszigetelésre is alkalmas lesz a termék.

A gyártócsarnok alapterülete 1,2 hektár lesz, a beruházás egy 10 hektáros területen valósul meg. A zöld technológia, a fenntartható és energiatakarékos termelés 35 ezer tonna éves termelési kapacitást eredményez majd a tervek szerint.

A beruházás földmunkái 2023. szeptember-októberében kezdődnek, a további tervek szerint a technológia telepítése jövő év májusa és októbere között zajlik majd. A próbagyártás szintén 2024-ben lesz, november és december hónapban, a piacra történő termelés pedig 2025 januárjától kezdődik.

Álláskeresés

A Heves megyei álláshirdetéseket itt tudjuk átböngészni, amennyibenEgerben keresnénk állást, a városban meghirdetett állásokat itt találjuk. Ha lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha még nincs tapasztalatunk egyáltalán a munka világában, de szeretnénk már elhelyezkedni, ezeket az állásokat böngésszük át. Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

A magyar gyáriparba jelenleg is számos területen keresnek dolgozókat országszerte. 

Szakemberekre pedig valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több ezer állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. A fizikai, segéd és betanított munkák között is érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint! Időről-időre frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról! 

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala